Ana Ularu, iubita lui Keanu Reeves într-un thriller romantic

Filmul, intitulat Siberia, va fi lansat în 2018

Aclamată de presa internațională pentru rolul din serialul Emerald City, românca Ana Ularu obține o partitură centrală alături de un nume celebru la Hollywood, Keanu Reeves. Actrița, care a apărut și în producții de anvergură precum Inferno, ori Serena, a fost aleasă recent în distribuția peliculei Siberia alături de Pasha Lychnikoff (Shameless, Ray Donovan) și Molly Ringwald (Riverdale, All These Small Moments).

Potrivit Deadline.com, Siberia este un thriller romantic la al cărui scenariu au lucrat Scott B. Smith și Stephen Hamel. De regie se va ocupa Matthew Ross.

În centrul acțiunii se află Lucas Hill (Reeves), un comerciant de diamante american. Odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, pornește pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Este vrăjit, însă, de proprietara unei cafenele rusești din Siberia, Katya (Ularu). Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsă, se complică lucrurile și în lumea înșelătoare a traficului de diamante. Ciocnirea celor două lumi îl aduce pe erou într-o situație fără ieșire.

Siberia se pregătește de începerea filmărilor. Lansarea este programată pentru 2018.

Filme
Persoane