Cabral îl dublează pe Jamie Foxx în comedia Annie, din 26 decembrie

Cabral este vocea personajului Will Stacks, candidat la primăria orașului

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc, Cabral, a acceptat provocarea de a dubla vocea lui Jamie Foxx, în Annie, o aventură muzicală plină de învățăminte pentru toți cei implicați. Tenace, încrezătoare şi optimistă, Annie – personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi – revine pe ecrane într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures, Annie.

Cabral este vocea personajului Will Stacks, şeful unei companii de telefonie mobilă, candidat la primăria orașului, interpretat de Jammie Fox. Mai mult, pentru prima dată în cariera lui, Cabral va cânta pentru spectatorii Annie. Cântecele din muzicalul Annie au devenit legendare deîndată ce a fost lansat show-ul pe scena de la New York. Azi, e dificil să-ţi imaginezi o lume în care n-ar exista cântecele: “Tomorrow,” “Maybe,” sau “It’s the Hard-Knock Life” – cântece pe care toată lumea le ştie pe dinafară.

Cabral a acceptat această provocare cu entuziasm: `Annie este genul de proiect în care am intrat bucuros să încerc ceva nou. Am mai dublat desene animate, dar Annie este ceva nou, cu o încărcătură emoțională mare și cu o poveste simplă dar superbă. Sigur, e o onoare să-l dublez pe mult mai talentatul și simpaticul Jammie Fox, am fost puțin stresat că nu-mi iese… dar până la sfârșit am primit un feed-back foarte pozitiv până și de la echipa americană. Sărbătorile vor fi sigur mult mai frumoase cu acest film, de-abia aștept să mergem - eu și Inoke - să vedem filmul împreună. Da, am emoții.”, spune Cabral.

Personajul lui Jamie Foxx din versiunea actuală Annie nu mai e industriaşul din timpul crizei economice, care se îmbogăţeşte datorită războiului, ci e Will Stacks, şeful unei companii de telefonie mobilă. Prin modernizarea personajului său, el a devenit mai uşor de înţeles de către spectatorii din ziua de azi. „Stacks şi-a petrecut viaţa clădind compania sa de telefonie – afacerea nu i-a permis să trăiască ca un om obişnuit”, spune Foxx. „El a uitat că ar trebui să aibă şi o viaţă personală. Iar apoi, când s-a decis să candideze la primărie, viaţa lui personală a devenit şi mai săracă. Interpretând rolul în felul acesta, publicul se va identifica cu uşurinţă cu personajul, având în vedere situaţia de astăzi”.

„Stacks valorează 4,7 miliarde de dolari. El a creat cea mai mare reţea de telefonie mobilă din lume. Dar lui nu-i pasă decât de muncă şi iar muncă. Şi pentru că e candidat la primăria oraşului, asta e tot ce pot vedea new-yorkezii la el. Ar vrea să găsească o cale către inimile votanţilor, iar oferta de a o găzdui pe Annie face parte dintr-un plan de PR care l-ar putea aşeza în fotoliul de primar. Din păcate, singura persoană cu care izbuteşte să iniţieze o legătură este această fetiţă de 10 ani, care nici măcar nu-l poate vota.”, spun producătorii

 Micuţa actriţă Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la Oscar, o interpretează pe Annie, o copilă orfană, dar optimistă, care se dovedeşte a fi suficient de tare ca să reziste pe străzile New York-ului, în 2014. Abandonată de părinţii ei, care iniţial au promis că se vor întoarce într-o bună zi, fetiţa duce o viaţă oribilă alături de Miss Hannigan (Cameron Diaz), o îngrijitoare vitregă şi câinoasă la suflet. Dar totul capătă o altă turnură când potentul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – alături de isteaţa sa adjunctă, Grace (Rose Byrne) şi consultantul său de campanie, şmecher şi manipulator, Guy (Bobby Cannavale) – ia o decizie dictată de interese electorale: se va ocupa de această fetiţă orfană! Stacks se laudă că este îngerul ei păzitor, dar firea optimistă a lui Annie şi convingerea că soarele va răsări şi-n viaţa ei, vor arăta că de fapt, lucrurile ar putea sta chiar pe dos.

Annie are premiera în cinematografele din România pe 26 decembrie, în variantă subtitrată și în variantă dublată, fiind distribuit de InterComFilm Distribution. Magia spectacolului care a primit nu mai puțin de 7 premii Tony este adusă de regizorul Will Gluck, care face echipă cu o armată de producători de renume: James Lassiter, Jada Pinkett Smith & Will Smith, Caleeb Pinkett şi Shawn “JAY Z” Carter, Laurence “Jay” Brown şi Tyran “Ty Ty” Smith pentru a readuce pe ecran, într-o viziune modernă, personajele şi spectacolul original din anii 1980.

Filme