Channing Tatum renunţă la Gambit?

Zvonuri de la Hollywood spun că actorul nu e mulţumit de înţelegerea cu studiourile Fox

Totul părea să meargă bine pentru Gambit, filmul cu supereroul X-Men. Producţia trebuia să înceapă în această toamnă în New Orleans, iar premiera fusese deja programată pentru octombrie 2016. Dar noi informaţii publicate de The Wrap şi Slashfilm sugerează că Channing Tatum nu este mulţumit de modul cum studiourile Fox au ales să-l portretizeze pe supereroul X-Men şi intenţionează să se retragă din proiect.

Deocamdată nu s-a confirmat plecarea lui Tatum, iar reprezentanţii Fox au refuzat să comenteze zvonurile. Până la un anunţ oficial, putem spera că actorul va putea fi convins de Fox să ducă proiectul până la capăt. În acest moment producţia îşi caută actriţa principală, unul dintre numele mari dorite pe generic fiind franţuzoaica Léa Seydoux, pe care o vom vedea anul acesta şi în Spectre, noul film cu James Bond aşteptat pe ecranele din România din 6 noiembrie.

Regizorul lui Gambit este Rupert Wyatt, cunoscut printre altele pentru excelentul Rise of the Planet of the Apes. Plecarea lui Tatum va afecta cu siguranţă programul producţiei, mai ales că actorul este şi producător al filmului. Unul dintre motivele vehiculate pentru despărţirea lui Tatum de Gambit este faptul că actorul ar vrea să se concentreze pe debutul său în regie.

În prezent Tatum poate fi văzut pe marile noastre ecrane în Magic Mike XXL.

Filme
Persoane