Chris Hemsworth, declaraţie de dragoste pentru Elsa Pataky: „În fiecare săptămână descoper ceva nou, ce mă face s-o iubesc şi mai mult”

Cei doi sunt căsătoriţi din 2010 şi au împreună trei copii

Este unul dintre sex-simbolurile de la Hollywood, cu roluri în producţiile de succes ale Marvel, dar şi o viaţă de familie împlinită. Chris Hemsworth (32 de ani) este partenerul de viaţă al Elsey Pataky din 2010. Cei doi au împreună trei copii, iar căsnicia lor este una trainică, după cum punctează şi actorul printr-o recentă declaţie de dragoste adresată soţiei sale prin intermediul publicaţiei TV Week.

„În fiecare săptămână descopăr ceva nou, ce mă face s-o iubesc şi mai mult. Relaţia noastră se dezvoltă în continuare, iar acesta este un lucru grozav”, a dezvăluit starul lui Thor.

Hemsworth, care a avut anterior o relaţie cu actriţa Isabel Lucas, a mai povestit şi cât de bine s-a simţit, încă de la început, alături de Pataky: „Lucrurile s-au petrecut în mod natural, amândoi am simţit că aşa trebuie să fie. Eram atât de relaxaţi unul în prezenţa celuilalt, cum nu ne mai simţisem în nicio relaţie anterioară”.

Elsa Pataky (39) de ani, este actriţă, fotomodel şi producător de film. S-a născut în Spania, dar are şi origini româneşti datorită mamei, Cristina Pataky Medianu. Primul său copil, India Rose, s-a născut în 2012. A fost urmat, în 2014, de gemenii Tristan şi Sasha.

Persoane