Creed/Rocky VII - sinopsis extins. Atenție, spoilere!

Producţia Creed, sau - mai bine zis - Rocky VII, a fost dezvoltată ca un spin-off al lui Rocky, deși este, de fapt, o continuare. Sylvester Stallone îşi reia în acest film legendara partitură, de această dată în postura mentorului

Un sinopsis extins și noi membri ai distribuției pentru filmul Creed au fost dați joi publicității. Creed îl are la cârmă pe regizorul Ryan Coogler, iar pe Michael B. Jordan în rolul central. Pelicula îl are în centru pe nepotul (Jordan) lui Apollo Creed (Carl Weathers), al cărui mentor este chiar Rocky Balboa (Sylvester Stallone). Iată un sinopsis extins al filmului. Atenție, unele mici spoilere.

Adonis Johnson (Michael B. Jordan, cunoscut din Chronicle şi Fruitvale Station) nu şi-a cunoscut niciodată faimosul tată, pe Apollo Creed, fost campion mondial la categoria grea, care a murit înainte ca el să se nască. Totuşi, nu e nicio urmă de îndoială că tânărul are boxul în sânge, aşa că Adonis se îndreaptă la rândul lui spre Philadelphia, locul unde Apollo Creed avusese un meci legendar cu un alt dur al ringului, Rocky Balboa.

Odată ajuns în oraş, Adonis îl urmăreşte pe Rocky (Stallone) şi îi cere să îl antreneze. În pofida faptului că Rocky insistă că a ieşit definitiv din lumea boxului, el vede în Adonis aceeaşi forţă şi hotărâre pe care o văzuse cândva şi în Apollo - rivalul acela care reuşise să îi devină cel mai bun prieten. Acceptând să îl antreneze pe tânărul boxer, Rocky începe o nouă aventură, chiar dacă provocarea se dovedeşte mult mai grea. Cu Rocky în spate, nu mai durează mult până când Adonis ajunge să aibă propria tentativă de a lua titlul... totuşi, poate să capete nu doar motivaţia ci şi curajul unui adevărat luptător, înainte de a ajunge în ring?

Distribuţia filmului: Tessa Thompson (Selma) este iubita lui Adonis, Bianca, Phylicia Rashad (Claire Huxtable, din The Cosby Show) este văduva lui Apollo, Mary Anne Creed, iar boxerul britanic Tony Bellew este un alt campion de box şi rivalul lui Adonis, `Frumosul~ Ricky Conlan. În prmele două filme, Creed era jucat de către Carl Weathers, şi apărea ca marele rival al lui Rocky. Cei doi rivali deveneau, pe ecran, prieteni apropiaţi, asta până când Ivan Drago (Dolph Lundgren) îl loveşte pe Creed pâna la moartea acestuia în Rocky IV. Aşa că vă daţi seama de ce Rocky are motive să fie puţin îngrijorat atunci când fiul lui Creed îşi pune mănuşile de box. Ideea unui Rocky antrenor a mai fost, totuşi, explorată şi în Rocky V, înainte ca masculul feroce de origine italiană să revină în ring în Rocky Balboa.

Filme
Persoane