Doctor Doom – încă un antagonist Marvel va avea propria peliculă

Venom, Black Cat şi Silver Cable se pregătesc şi ei pentru propriile aventuri pe marele ecran

Villain-ul din Fantastic Four, Doctor Doom, va reveni pe marele ecran într-o peliculă de sine stătătoare, a anunţat, în cadrul Comic Con San Diego, Noah Hawley (Legion), cel care se va ocupa de producţie. 20th Century Fox deţine drepturile de producţie pentru personajele mutant ale Marvel, inclusiv cele din X-Men, Deadpool şi Fantastic Four (inclusiv pentru personajele secundare).

După Julian McMahon, interpretul lui Victor Von Doom în pelicula Fantastic Four din 2005 şi continuarea acesteia, venită doi ani mai târziu, Toby Kebbell a reluat partitura în reboot-ul din 2015. Pelicula (în care echipa „fantasticilor” a fost compusă din Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell şi Miles Teller) a fost un eşec la box office şi a eliminat şansele continuării francizei. Nu se ştie, momentan, dacă cei patru vor mai avea vreo apariţie în noul film Doctor Doom, ca un pretext de a readuce pe marele ecran echipa.

Doom este încă unul dintre antagoniştii cărora Marvel le oferă un film de sine stătător. Sony are acum în dezvoltare câteva producţii centrate pe inamicii cei mai cunoscuţi ai lui Spider-Man – inclusiv Venom, în care va juca Tom Hardy, dar şi Silver & Black, cu Black Cat şi Silver Cable în centrul acţiunii.

Şi cei de la DC Comics intenţionează să aducă în cinematografe unele producţii cu antagonişti, unele dintre acestea concentrându-se asupra lui Lobo şi Black Adam (rol avut în vizor de Dwayne Johnson). Catwoman, Poison Ivy şi Harley Quinn (interpretată de Margot Robbie în Suicide Squad) sunt antagonistele ce se vor desfăşura pe marele ecran în Gotham City Sirens. 

Filme
Persoane