Dwayne Johnson va fi starul unui „Die Hard” plasat în China

Companii mari de la Hollywood s-au luptat să obţină drepturile de producţie, ce au mers în final către Legendary Pictures

Orarul de lucru şi aşa destul de aglomerat al lui Dwayne Johnson include acum şi pelicula Skyscraper, anunţă Deadline.com. Filmul, descris ca un „Die Hard” a cărui acţiune se desfăşoară în China (unde vor avea loc şi filmările), îl va avea pe „The Rock” în rol central – un om forţat să se descurce în împrejurări extraordinare.

Scenariul şi regia îi vor aparţine lui Rawson Marshall Thurber, alături de care Johnson a lucrat şi la comedia Central Inteligence (se lansează la noi pe 1 iulie). Proiectul a atras atenţia marilor case de producţie, ce au licitat sume de ordinul a câteva milioane de dolari pentru a-l obţine, însă drepturile de a realiza şi distribui filmul au mers către Legendary Pictures.

Primul film de buget mare în limba engleză produs şi filmat în întregime în China va fi The Great Wall, cu Matt Damon drept protagonist şi regizorul chinez Zhang Yimou la cârmă.

Printre titlurile în care îl vom vedea pe Johnson se numără Fast 8, noul film Baywatch, un remake al Jumanji şi un posibil film Doc Savage, în regia lui Shane Black.

Filme
Persoane