Iată cum s-au filmat scenele subacvatice din filmul Aquaman

Singurul film din universul extins DC pregătit pentru premieră în 2018

Aquaman are șanse să fie un hit, și asta în mare parte datorită mediului în care va evolua. Aquaman va fi plasat în cea mai mare parte sub apă, explorând adâncurile oceanului, unde Arthur Curry va fi față în față cu Atlanteeni. Astfel este descoperit un nou colț din DC Extended Universe, populat de personaje noi, toate subacvatice. Regizorul James Wan relata că aceste efecte speciale sunt destul de dificile din punct de vedere tehnic.

Publicaţia Screen Crush a discutat cu Willem Dafoe despre filmarea scenelor subacvatice pentru Aquaman şi despre atlanteeni, cei care pot vorbi și respira sub apă: Majoritatea scenelor sunt subacvatice. Nu filmăm sub apă, ci în aer liber, dar folosind hamuri și sârme. Există mișcări specifice, nu e ca și cum ne-am mișca pe pământ, ci înotăm, ne mișcăm ca în apă. Ar trebui să iasă extraordinar.

Deocamdată, nu au fost date publicității materiale filmate din Aquaman (cu excepția unui teaser sub forma unei înregistrări arătate de Wonder Woman lui Batman, în filmul Batman v Superman: Dawn of Justice), așa că nu putem ști dacă metoda va da rezultate bune. Dafoe va juca în film rolul lui Vulko, consilier și mentor pentru Curry.

Filme
Persoane