Iată-l pe actorul care a fost cât pe ce să primească rolul lui Superman

Starul lui Magic Mike şi White Collar a ajuns totuşi să îmbrace costumul popularului supererou al DC Comics...

O mulţime de tineri actori şi-au dorit legendara partitură a unuia dintre cei mai populari şi iubiţi supereroi, însă puţini se pot lăuda că au fost la un pas de a primi rolul. Matt Bomer, starul lui White Collar şi Magic Mike, este unul dintre aceştia. El a mărturisit, într-un podcast al site-ului Happy Sad Confused, că pe la începutul anilor 2000 a fost ales să îmbrace costumul roş-albastru al supereroului de către Brett Ratner. Filmul ar fi avut un scenariu imaginat de J.J. Abrams. Bomer – care a concurat pentru rol cu Paul Walker şi Brendan Fraser – urma să joace alături de Amy Adams, aleasă pentru rolul lui Lois Lane.

„Brett m-a ales pentru acel proiect, însă la scurtă vreme totul s-a năruit”, a dezvăluit Bomer. „A durat foarte mult până am primit rolul; cred că a durat în jur de trei luni până am ajuns să dau proba. Lucrurile au evoluat însă de aici. Apoi a mai fost o lună în care părea că suntem gata de lucru. Însă proiectul s-a destrămat încetul cu încetul. Şi nu regret asta, simt că de atunci am avut ocazia să apar într-o paletă variată de roluri în multe alte filme”, a mai spus actorul.

Bomer a ţinut însă să menţioneze că pelicula Superman a lui J.J. Abrams ar fi fost cu totul diferită de Superman Returns şi Man of Steel. „Se axa mai mult pe anii de început ai personajului, pe copilărie şi anii de liceu. Era, sub multe aspecte, un film mai uşor, mai distractiv”.

Actorul a ajuns totuşi să îmbrace costumul supereroului DC Comics pentru o reclamă japoneză din 2009 la Toyota Prius.

Persoane