„Love Bus – cinci povești de dragoste din București”, pe Cinepub

Un altfel de Valentine’s Day cu Cinepub!

Odată cu apropierea Valentine’s Day, Cinepub propune o altfel de atmosferă de Ziua Îndrăgostiților! Love Bus – cinci povești de dragoste din București” este online pe Cinepub și poate fi vizionat gratis și legal.

Cinepub propune 5 povești despre generația WhatsApp. 5 povești realizate de tineri care vorbesc despre dragoste în termenii lor. Petreceri de adolescenți, despărțiri, împăcări, foști iubiți, droguri, accidente, sex pentru prima dată… în 5 cartiere din București cu Love Bus – cinci povești de dragoste din București”, filmul care este online pe Cinepub

Love Bus – cinci povești de dragoste din București” este un proiect independent al unor tineri studenți sau proaspăt absolvenți ai facultătii, un film omnibus format din cinci episoade separate, un proiect unic în România, după cum consideră criticul de film Iulia Blaga: “până acum […] nu s-au facut la noi filme sau seriale cu povești contemporane de dragoste cu tineri” (HotNews.ro).

Episodul 1, Iancului”, în regia Roxanei Andrei, spune povestea Alexandrei, care are 20 de ani și un singur scop: să se împace cu fostul iubit indiferent de riscurile la care se supune sau oamenii pe care-i rănește.

Drumul Taberei” este cel de-a doilea episod, este regizat de Mihai Mincan, care își prezintă filmul astfel: București, România - Fairbanks, Alaska. 27 zile cu mașina. 25 de ore cu avionul. O secundă cu gândul.”

Episodul 3, Unirii”, semnat de Florin Babei, îl aduce în prim plan pe Bobo, care, la o petrecere de adolescenți, încearcă să-și convingă iubita virgină să se culce cu el, dar Cătălina nu se simte pregătita și îl refuză. Mai târziu, cei doi își găsesc alinarea în brațele altora.

În episodul 4, Tineretului”, semnat de Constantin Radu Vasile, Ștefan se reîntâlneşte cu o fostă colegă de liceu, se plimbă împreună prin parc şi decid să se revadă mai pe seară. După ce îşi cumpără iarbă, ajunge acasă şi află că fata a murit într-un accident.

În Cișmigiu”, cel de-al cincilea episod regizat de Andrei Georgescu, îi descoperim pe George și Andreea care sunt un cuplu relaxat. Într-o zi, Andreea găsește în baia lui George un ulei de masaj, a cărui apariție George nu o poate explica.

Love Bus – cinci povești de dragoste din București” are premiera pe Cinepub joi, 11 februarie, ora 20:30.

Filmul este disponibil online, gratuit și legal, pe Cinepub!
Informații despre toate filmele din portofoliul Cinepub se găsesc pe site-ul oficial.

Cinepub.ro este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.