Micutzu și Nelu Cortea dau tonul celui de-al doilea sezon din Comedy Club

În primăvara lui 2017, Comedy Central va difuza în România în exclusivitate al treilea sezon al serialului Comedy Club

După ce și-a făcut debutul pe micul ecran în Comedy Club, Micutzu revine, alături de Nelu Cortea, în primul episod al celui de-al doilea sezon al îndrăgitului serial, care se difuzează luni, 26 septembrie, de la ora 22:00, în exclusivitate pe Comedy Central.

În primul episod al celui de-al doilea sezon al Comedy Club, Micutzu trece la un atac frontal asupra „instituției numite biserică”. Începe cu religia musulmană, revoltat că aceasta nu permite "două lucruri esențiale" – din punctul lui de vedere – „în viața oricărui bărbat”: consumul cărnii de porc și cel de alcool, ceea ce l-ar face și pe el extrem de supărat pe americani. Apoi trece la vestimentația preoților din România: poartă pe cap „mini-Catedrala neamului” și mantii cusute cu aur „ca să se apere dacă plouă cu sărăcie”. Iar „cele mai nasoale” i se par obiceiurile ortodoxe propagate de babe, care îi urmăresc pe restul credincioșilor de parcă ar fi ninja. Cum greșesc vreun obicei, cum se înființează o babă care le reproșează abaterea de la cutumă.

Cât despre Nelu Cortea, numărul său din Comedy Club se concentrează asupra mariajului, vinovat în primul rând pentru lipsa de energie a soților din public și pentru pretențiile soțiilor legate de cadouri, intensificate prin căsătorie. Femeile își obligă bărbații să poarte verigheta pentru un singur motiv: „Nu fiindcă e un simbol al dragostei. Ci ca să-ți aduci aminte, boule, că ești luat și să vadă asta și proastele celelalte”. Căsătoria e cu atât mai dificilă cu cât memoria soției nu cunoaște limite: „O femeie ține minte tot. Are acasă dosare cu arhive, are hard disk extern, e în rețea cu toate femeile care te văd live pe stradă, n-ai cum să scapi și știe întotdeauna când și unde să te lovească fix când ți-e lumea mai dragă”.

Primul episod al celui de-al doilea sezon al serialului Comedy Club poate fi urmărit luni, 26 septembrie, de la ora 22.00, în exclusivitate pe canalul Comedy Central.

Din distribuția serialului produs de casa de producție Frame mai fac parte Alexandru Mocanu, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo și Costel Bojog. Numerele incluse în Comedy Club sunt originale, dezvoltate într-un scenariu propriu de către artiștii români de stand-up, au relevanță socio-culturală și tratează cu umor contextul local. 

Producția 100% autohtonă face parte dintr-o serie de show-uri locale de stand-up realizate de Comedy Central în Europa de Est, mai exact în România, Ungaria și Cehia, show-uri reunite sub numele de Comedy Club și bazate pe același concept: aducerea pe micul ecran a celor mai reușite numere de stand-up.