Rol inedit pentru Leonardo DiCaprio. Îl va interpreta pe Leonardo Da Vici

Pelicula, pe care și-au dorit-o și cei de la Universal, va fi realizată de studioul Paramount

După victoria de la Oscar, din 2016, Leonardo DiCaprio a luat o pauză de la marele ecran, însă proiectele îndreptate în direcția sa nu au încetat să apară. Starul are o lungă listă de pelicule în care este vizat, la care s-a adăugat recent și un film biografic despre geniul renascentist Leonardo da Vinci. Potrivit Deadline.com, drepturile de producție au fost câștigate de studioul Paramount, după un duel al ofertelor în care rivală a fost compania Universal.

Povestea filmului are la bază un volum scris de Walter Isaacson (cunoscut de asemenea, pentru cartea ce descrie viața lui Steve Jobs). Vom putea vedea cum s-au împletit abilitățile extraordinare ale lui Da Vinci cu studiile sale variate din domeniul anatomiei, geologiei, ornitologiei, etc.

DiCaprio va fi și producătorul peliculei, prin compania sa, Appian Way. O dată de începere a filmărilor nu a fost încă comunicată. Starul lucrează acum la drama Black Hand și se pregătește de următoarea peliculă a lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon. 

Persoane