Netflix
×
Utilizator
×

Roxanne online pe Cinepub

Cu Şerban Pavlu, Diana Dumbravă și Mihai Călin

Începând cu joi, 26 mai, Roxanne, filmul de debut al lui Valentin Hotea, este disponibil pe platforma online Cinepub.

Roxanne vorbește despre generația mea, care a trăit jumătate din viață sub un regim totalitarist și cealaltă jumătate într-o societate care încă își mai caută liniștea interioară”, regizorul Vali Hotea despre Roxanne (aarc.ro).

Cinepub invită cinefilii să îi descopere pe Şerban Pavlu, Diana Dumbravă și Mihai Călin în Roxanne în filmul selecționat la Locarno în 2013 și inspirat din experiența personală a regizorului.

Roxanne spune povestea lui Tavi, un bărbat de 38 de ani căruia încă îi place să copilărească. El își împarte viața între grafica pe calculator, o mamă bolnavă și o relație nu foarte serioasă cu Oana. Lucrurile se complică atunci când decide să își ceară dosarul de la Securitate: descoperă că ar putea avea un fiu despre care nu a știut nimic. Un film despre greșelile din trecut care afectează prezentul. Dar nu doar pe al nostru…

Informații despre toate filmele din portofoliul Cinepub se găsesc pe site-ul oficial.

Cinepub.ro este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.