Sebastian Stan, sex „acrobatic” în filmul ce a deschis Sundance Film Festival

Cunoscut mai ales pentru rolul „Războinicul iernii” din filmele Captain America, românul joacă în „Bronze” rolul unui fost gimnast

Sundance Film Festival este în plină desfăşurare, seara deschiderii aducând pe ecran scene de sex „ce ar putea foarte bine să adauge câteva noi pagini la Kama Sutra”, scrie publicaţia Vulture. Este vorba despre filmul Bronze, cu Melissa Rauch (The Bing Bang Theory) şi Sebastian Stan, în regia lui Bryan Buckley, fost nominalizat la Oscar cu scurtmetrajul Asad (2013).

Melissa Rauch este Hope, o fostă gimnastă fără scrupule care încă se mai agaţă de scurta faimă adusă de bronzul olimpic. Hope este nevoită, nu fără ezitări, să o antreneze pe o tânără promiţătoare ca viitoare gimnastă, Maggie (Haley Lu Richardson), care o idolatrizează, însă Hope se simte într-atât de ameninţată de talentul mai tinerei colege încât o va sabota ... asta până la întâlnirea ei cu Lance Tucker (Sebastian Stan), care o ajută pe Hope să îşi depăşească temerile.

„Ţinând cont că ambele personaje sunt foşti gimnaşti de performanţă, ceea ce fac în film ar putea foarte bine să adauge câteva noi pagini la Kama Sutra”, scrie publicaţia Vulture

Cunoscut mai ales pentru rolul „Winter Soldier” din filmele cu Captain America, Stan este chiar amuzant în rolul cochetului Lance, însă momentul de glorie vine puţin mai târziu în cadrul comediei interzise minorilor, pe măsură ce Hope şi Lance îşi rup hainele unul altuia într-o aventură la hotel care ar putea da o nouă definiţie termenului de „gimnastică la podea”, comentează publicaţia mai sus citată.

„Ţinând cont că ambele personaje sunt foşti gimnaşti de performanţă, ceea ce fac în film ar putea foarte bine să adauge câteva noi pagini la Kama Sutra - un flic-flac se încheie cu o  penetrare, iar utilizarea creativă a inelelor de gimnastică aduce energie pentru poziţia pe la spate...”

„Sebastian a intrat în forţă şi a realizat scena de sex în toate detaliile", a relatat regizorul Bryan Buckley la conferinţa de presă.

Copyright foto AFP/Mediafax Foto, Jamie McCarthy


Filme
Persoane