Star din serialul Game of Thrones în cel mai amplu film realizat integral în China

Pedro Pascal, alături de Matt Damon în cucerirea Marelui Zid Chinezesc

Starul din serialul fantasy Game of Thrones, Pedro Pascal, este în discuţii pentru a se alătura lui Matt Damon în drama încă fără titlu despre Marele Zid Chinezesc, produsă de studiourile Legendary, după cum declară mai multe persoane care cunosc bine proiectul, citate de publicaţia The Wrap.

Yimou Zhang, vizionarul regizor chinez, îşi va face astfel debutul în limba engleză cu acest film, care urmăreşte o forţă de elită ce îşi alege ca loc de protest cea mai celebră structură arhitecturală construită de către om. Damon rămâne în cărţi pentru a juca în filmul despre Marele Zid, care este considerat drept cel mai amplu film realizat integral în China. Producţia este programată să înceapă în primăvara lui 2015, pe măsură ce Universal Pictures vor distribui filmul în format 3D în Statele Unite, probabil în noiembrie 2016. Premiera în China este programată pentru începutul lui decembrie 2016.

Henry Cavill şi Benjamin Walker fuseseră iniţial vizaţi să joace, în regia lui Ed Zwick. Bryan Cranston fusese şi el cooptat, dar colaborarea s-a rupt pe parcurs. Tony Gilroy a semnat cel mai recent scenariu pentru Marele Zid, o abordare supranaturală care va fi produsă de către Thomas Tull şi Jon Jashni de la Legendary, dar şi de către Charles Roven şi Richard Suckle de la Atlas Entertainment.

După rolul lui Oberyn Martell în ultimul sezon de la Game of Thrones, Pedro Pascal a avut parte de numeroase cereri de colaborare în domeniul filmului, refuzând numeroase oferte cu nume sonore: el va juca rolul lui Pilat din Pont în remake-ul Ben-Hur de la MGM, jucând un rol şi în comedia horror independentă Bloodsucking Bastards, care va avea premiera globală la Festivalul de Film Slamdance în ianuarie. Pedro Pascal este reprezentat de către WME şi de către Untitled Entertainment.

Filme
Persoane