The Predator începe filmările - iată o primă imagine cu actorii centrali

Regizorul filmului, Shane Black, a confirmat şi faptul că filmul va fi nerecomandat minorilor

Filmările noului film The Predator au început, a anunţat regizorul Shane Black pe contul său de Twitter, unde a publicat şi prima imagine cu actorii centrali şi a mai oferit unele amănunte legate de producţie.

Pentru început, cineastul a confirmat rating-ul R – nerecomandat minorilor – şi a menţionat că filmul nu este pentru „cei slabi” de inimă. El a mai spus, de asemenea, că se va vărsa mult sânge în pelicula sa.

Actorii incluşi în fotografia de „start filmări”, cu descrierea „fiinţe umane extraordinare, oameni buni, dar şi criminali” sunt: Sterling K. Brown (American Crime Story), Trevante Rhodes (Moonlight), Boyd Holbrook (Narcos , Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Keegan-Michael Key (Key and Peele), cu Jacob Tremblay (The Room Jack) şi Shane Black în faţă.

Filmul va fi în parte un reboot, în parte sequel, cu acţiunea plasată în zilele noastre, cu referinţe la evenimentele şi povestea din peliculele originale. Chiar dacă sinopsis-ul filmului nu a fost încă dezvăluit, se pare că forţele implicate în acţiune sunt un vânător de extratereștri şi forţele speciale conduse de personajul lui Holbrook, alături de omul de ştiinţă jucat de Olivia Munn. Tremblay va interpreta rolul unui băiat prins în cursul evenimentelor.

Vor exista în scenariu şi elemente de umor pe lângă secvenţele de acţiune ce vor da fiori. „Cred că este o mare greşeală astăzi să crezi că un film trebuie să aleagă un singur ton pe care să se axeze, consecvent şi să nu devieze de la acesta”, a precizat Black într-un interviu acordat anul trecut.

Filme
Persoane