Tom Cruise - rănit în timpul unei scene de acțiune din Mission: Impossible 6

Noul film al seriei se va lansa pe 27 iulie 2018

Cascadoriile mai mult sau mai puțin periculoase pe care starul lui Mission: Impossible ține să le execute singur nu îi reușesc fără efort. Uneori este nevoie de mai multe încercări, alteori este nevoie de un timp de recuperare în timpul filmărilor, din cauza loviturilor încasate de actor în timpul execuției.

Un accident petrecut la filmările aflate în desfășurare la Londra pentru M:I 6 - Mission Impossible, i-au impus cu siguranță lui Tom Cruise (55 de ani) câteva zile de tratament și odihnă. Site-ul TMZ a surprins un accident survenit în timpul unei sărituri la înălțime. Ajutat de cabluri, Cruise trebuia să ajungă pe acoperișul unei clădiri învecinate, însă a aterizat greșit, iar după ce s-a izbit cu pieptul de margine a reușit să se ridice și să mai facă câțiva pași, schiopătând, apoi a îngenunchiat, vizibil afectat de impact.

Nu se știe, momentan, cât de grave sunt urmările accidentului. Publicația Variety.com a contactat pentru informații reprezentanții actorului, însă aceștia au omis să facă vreun comentariu.

Rebecca Ferguson, Simon Pegg și Alec Baldwin vor reveni în sequel, pe lângă Henry Cavill, Vanessa Kirby și Frederick Schmidt. Un sinopsis al filmului, ce se va lansa pe 27 iulie, anul viitor, nu a fost încă dezvăluit. 

Sursă foto: TMZ.com

Galerie poze
Filme
Persoane