Trailer: Iată-le pe noua Cenuşăreasa şi pe Cate Blanchett în rolul mamei vitrege

Cenuşăreasa are premiera în România pe 15 martie

După ce şi-a făcut mâna cu Hamlet şi Thor, Kenneth Branagh aduce o nouă poveste clasică pe marele ecran, Cenuşăreasa, o adaptare live-action cu şarmantul Richard Madden (Robb Stark din Urzeala Tronurilor) în rolul Prinţului, şi Cate Blanchett, respectiv Helena Bonham Carter în rolurile maşterei celei rele, şi naşei Zâne. Cenuşăreasa lui Kenneth Branagh este nimeni alta decât Lady Rose din Downton Abbey. Primul trailer ne arată că iflmul nu se va îndepărta de povestea clasică.

Sinopsis

Cinderella spune povestea tinerei Ella (Lily James), al cărei tată se recăsătorește după moartea soției, mama sa. Mama vitregă, Lady Tremaine (Cate Blanchett) își aduce în casa familiei cele două fete, Anastasia (Holliday Grainger) și Drisella (Sophie McShera). Ella le primește cu inima deschisă, însă după moartea neașteptată a tatălui său, constată că se află la mila noii și crudei sale familii.

Transformată într-o servitoare, prost îmbrăcată și murdară, este poreclită Cenușăreasa. Cu toate că este la capătul puterilor și a suportabilității, Ella nu cedează în fața suferinței și abuzurilor. Este hotărâtă să respecte ultimele cuvinte ale mamei ei și să ‘aibă curajul de a fi bună’, de a nu-i disprețui, nici măcar, pe cei care îi fac rău.

Într-una din zile, Ella întâlnește în pădure un străin ce îi fură inima, prințul ținutului, pe care îl confundă însă cu un angajat al palatului. Când mama și surorile sale vitrege sunt invitate la marele bal de la palat, Ella își imaginează poate merge și ea, pentru a-și reîntâlni alesul. Refuzul mamei vitrege nu o descurajează, iar la scurtă vreme întâlnește o cerșetoare neobișnuită, care, înarmată cu un dovleac și câțiva șoricei, este pe cale să îi schimbe viața pentru totdeauna.

Persoane