Un remake al thrillerului Fatal Attraction se pregătește pentru micul ecran

Originalul din 1987, în regia lui Adrian Lyne, cu Michael Douglas şi Glenn Close, avea un subiect fierbinte la momentul respectiv şi a devenit un reper pentru thrillerele psihosexuale

Paramount Paramount face un nou Fatal Attraction, de data aceasta ca serial TV de o oră, cu Maria şi cu Andre Jacquemetton (Mad Men) semnând scenariul şi producţia, scrie publicația Deadline.

Serialul a fost pregătit sub auspiciile Paramount Television Production. Fox Broadcasting Network a fost cooptată şi a comandat scenariul, cu David Madden, din cadrul Fox, având în spate experienţa cu filmul original pe când era director executiv la Paramount.

Cu toate că detaliile exacte sunt ţinute secrete, se pare că filmul va explora din nou tema indiscreţiei unui bărbat căsătorit. Originalul din 1987, în regia lui Adrian Lyne, cu Michael Douglas şi Glenn Close, avea un subiect fierbinte la momentul respectiv şi a devenit un reper pentru thrillerele psihosexuale. În film, personajul lui Douglas, un avocat renumit, are o aventură neinspirată, de un weekend, cu personajul lui Glenn Close, o femeie care îşi pierde luciditatea şi îl va urmări prin orice mijloacele. Printre altele, există o scenă lugubră memorată în cultura pop, în care personajul lui Close omoară iepuraşul-animal de companie şi îl pune la fiert. Nu se ştie dacă scena devenită iconică se va repeta în noul film.

Divizia TV de la Paramount este relativ tânără, dar s-a extins cu ambiţie sub conducerea lui Amy Powell. Compania a profitat de baza de date a studioului părinte pentru adaptări TV, inclusiv planuri de a dezvolta un serial inspirat din Shutter Island, implicându-l pe regizorul originalului (Scorsese), şi un altul după American Gigolo, în colaborare cu Jerry Bruckheimer.