Biografie

Brenda Song s-a născut în Carmichael, California, pe 24 Septembrie 1987. Și-a început cariera profesională aproape din copilărie și a apărut la televizor în diferite reclame, roluri și programe de televiziune mărunte, la doar 6 ani.
Una dintre aparițiile ei mai vechi include o reclamă pentru cerealele Reese's Puffs, rolul lui Kathy Thunder Alley pe ABC (1994-95), filmele Requiem (1995) și Santa with Muscles (1996), precum și în serialul Leave it to Be (1997).

În 1999, Song a jucat rolul lui Sariffa Chung în seria Nickelodeon 100 Deeds pentru Eddie McDowd, un spectacol în care ea a vorbea cu câini. În decursul aceluiași an, având 12 ani pe atunci, a apărut pe ABC în Once and Again în episoade care au fost difuzate în octombrie și decembrie.
Pentru rolul ei ca Samantha Kwan, în anul 2000 în filmul The Ultimate Christmas Present, Song a fost câștigat premiul Young Artist Award for Best Supporting Young Actress in a Comedy TV Movie. În mai 2000, a apărut în Love Stinks. În 2001, tânăra actriță a fost invitată în februarie la Bette, pe CBS, iar în luna mai la ER pe NBC și la AMY pe CBS în octombrie.
Song a apărut pe marele ecran în 2002 în Like Mike, o comedie de familie în care a jucat alături de rapper-ul Bow Wow. Pe canalul de film Disney a apărut în Get A Clue (2002). Song a apărut ca Jennifer, alături de actrițe precum Amanda Plummer și Lindsay Lohan.