Biografie

S-a nascut pe 13 noiembrie 1969 intr-o familie cu patru fete. Dupa terminarea scolii generale, urmeaza cursurile Liceului Teoretic “George Cosbuc"din Bucuresti (1984 – 1988) si dupa cateva nereusite isi continua studiile, facand Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia Actorie, clasa profesor universitar Ioan Cojar (1991 – 1997).

Initial se angajeaza la Teatrul de Stat din Turda, (1998-1990), unde a locuit timp de sase luni intr-o cabina de machiaj, pana i-a fost repartizata o garsoniera, apoi reuseste sa vina la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti (1996–1998) si ulterior la teatrul “Excelsior”.

Din 1990, simte pulsul "pietii" si intra in televiziune datorita producatorului Nicky Modreanu, initial la TVR 1, unde a prezentat primul Videomagazin duminical, alaturi de Cristian Topescu, Ioana Bogdan si Eugen Dumitru, apoi la Acasa Tv, Pro Tv, Prima Tv.

Inca din ultimul an de facultate debuteaza cu rolul unei tiganci, Titina, in filmul lui Radu Mihaileanu, Train de vie, un film premiat.

Din 2003 se angajeaza profesor de miscare si estetica teatrala (dictie) la o companie privata de manechine "Blu models". In 2003 este numita Consilier de imagine al Ministerului Agriculturii si al A.D.S. si se implica foarte mult in prezentare de evenimente si festivaluri teatrale, reclame si show-uri de televiziune. Este implicata in proiectele postului Acasa Tv unde a interpretat roluri in seriale de televiziune ca "Iubire ca-n filme", "Inima de tigan", "La Bloc", etc.

Are un fiu, Lorans, elev la liceu care vrea sa devina actor. Ii place mult sa gateasca, a intrat in afaceri, are un restaurant cu specific romanesc si-si doreste sa prezinte un show culinar.