Biografie

Gina s-a nascut pe 17 martie 1975 in micul oras de munte Smithers, British Columbia, unde prima ei performanta a avut loc la o prezentare de figuri de patinaj la varsta de cinci ani. De atunci, Gina a aparut in toate piesele de la scoala si in show-urile pentru copii talentati.

Mai tarziu, Gina si-a descoperit dragostea pentru dans, fie ca era balet, dans modern sau comedie muzicala. La varsta de cincisprezece ani, Gina a fost descoperita de o agentie de modelling si astfel ea a calatorit in Japonia. Gina s-a adaptat repede culturii si limbii japoneze, aceasta tara devenind pentru ea o a doua casa.

Din punct de vedere profesional, Japonia a fost tara in care cariera ei a inceput cu adevarat. Gina a devenit modelul cosmeticilor Shiseido, aparand pe copertile a mai mult de douazeci de reviste. Dar modelling-ul nu a fost niciodata adevarata pasiune a Ginei. In timp ce talentul si ambitia ei i-au aratat gustul succesului, modelling-ul a reprezentat pasul ce a facut trecerea catre lucruri mai mari, intr-un alt domeniu.

Atunci cand s-a intors din nou in America de Nord, Gina a reluat scoala, unde ea a continuat sa studieze japoneza si a absolvit colegiul, fiind prima dintre elevii din clasa ei. Apoi, in timp ce avea doua slujbe, Gina a inceput sa urmeze si cursuri de actorie. Pe parcursul acestor ani, Gina a intalnit o multime de oameni care in loc sa o incurajeze, i-au spus "Nu, nu poti face asta!". In ciuda acestui pesimism pe care-l emanau toti cei din jurul ei, Gina a fost determinata sa devina actrita: "Da? Doar priviti-ma!", a fost raspunsul ei.

Intr-o lume care se invarte in jurul banilor, faimei si imaginii, Gina a reusit sa atinga succesul si fericirea datorita vointei pure si a dedicarii catre meseria ei. De asemenea ea ii ajuta voluntar pe oamenii mai putin norocosi, lucrand cu adulti bolnavi psihic, iar in prezent sustine un grup online pentru ajutarea tinerelor maltratate, pentru ca acestea sa-si recapete increderea in ele.