Biografie

Actrita Irina Antonie s-a nascut la Craiova, pe 5 mai 1985 si a absolvit Colegiul Fratii Buzesti din orasul natal in anul 2003.

In copilarie a luat lectii de pian. A absolvit Facultatea de economie a turismului intern si international si din anul 2010 studiaza actoria la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale din Bucuresti (UNATC), unde urmeaza si cursuri de balet si dans.

In anul 2008 a jucat in serialul Tv Doctori de mame, in rolul Magdei Grama. A fost selectata la castingul pentru comedia Anticamera din acelasi an si a interpretat rolul unei secretare prostute, Bianca Lemnaru, alaturi de Florin Calinescu. Un an mai tarziu a aparut in telenovela Aniela si a interpretat rolul servitoarei unguroaice Tunde.

In 2010 a jucat in primul sau lung metraj, productia americana Steamroller - Born to Raise Hell, regizata de Lauro Chartrand, cu Steven Segal.

Tot in 2010 poate fi vazuta in telenovela Iubire si onoare, noua productie MediaPro Pictures in rolul usuraticei Vivi, iubita comandantului Matei Stiuca (Dan Condurache).

Este pasionata de cursele de masini, practica Kangoo Jumps, inotul, tenisul, dansul aerobic.