Biografie

Actrița americană de origine croată Ivana Milicevic s-a născut în zodia taurului la 26 aprilie 1974 în Sarajevo , SR Bosnia-Hertzegovina , Republica Socialistă Federativă Iugoslavia , în prezent Sarajevo , Bosnia , Hertzegovina și prestează pe scenă din anul 1996 până în prezent , are 1 . 75 m , este fiica lui Tonka , casnică și a lui Damir Milicevic , un croat 'slaughterhouse worker' și antreprenor care a emigrat în United States of America , când Ivana avea numai cinci ani , ulterior s-a mutat în Michigan .

Ivana are doi frați mai mici , Tomo sau Tomislav Milicevic , chitarist al trupei de muzică rock '30 seconds to Mars' împreună cu Jare Leto și cel mai mic frate se numește , Filip Milicevic și este un semi-artist abstract celebru în United States și totodată 'top executive ' la ' The AT&T Corporation . În timp ce urma cursurile 'Atena High School ' în Troy , Michigan , artista a lucrat ca model , a fost și dansatoare pentru grupul 'Troy Kids on The Block ' , ' O New Kids On The Block' înainte de a se muta la Michigan . După absolvire , Milicevic a apărut în calitate de oaspete la mai multe emisiuni de televiziune , cum ar fi 'Charmed ' , ' Seinfeld ' , ' Felicity ' , ' The Nanny ' , ' Buzzkill ' , ' Buffy The Vampire Slayer ' , ' Yes Dear ' , 'Friends ' . Și-a început cariera de actriță cu participarea în seria de televiziune de pe HBO 'The Mind Of The Married Man ' .

În anul 2006 joacă în 'Love Monkey' Serie de televiziune de pe CBS , a fost 'Just Like Heaven ' și 'Paycheck' . Ivana a mai jucat și în ' Casino Royale ' , într-o distribuție de excepție , în rolul Valenka , filmul despre , agentul James Bond , a mai fost și Roxanne din filmul 'Head Over Heels' în anul 2001 , în anul 2003 a prestat rolul Stacey din 'Love Actually' , iar în 2004 a fost Erika Helios în blockbusterul 'Frankenstein ' și Jean Raynor în filmul din anul 2006 ' The Plague' .

În anul 2007 joacă rolul Lena în 'Ugly Betty ' , a jucat alături de Paul Walker în 'Running Scared' în rolul 'Mila Yogorsky , în anul 2008 a jucat în 'Witless Protection ' , ulterior a mai avut câteva roluri în seriale de televiziune , în House MD sezonul 4 și în Pushing Daisies' sezonul 2 . A jucat ca Ofițer Dasha Fedorovich în filmul ' Command&Conquer : Red Alert 3 ' și în 'Command & Conquer Red Alert 3 : Insurecția care va fi lansat în anul 2010 , rolul Ivana , a mai prestat și în 'Slipstream ' în rolul agentului FBI Sarah Tanner , în anul 2005 .

În anul 1998 a jucat în filmul lui Ruby Clerk 'Enemy of The State ' . A colaborat cu actori foarte cunoscuți cum ar fi Ben Affleck , Uma Thurman , Tom Cruise . În prezent locuiește la Los Angeles , California , United States , a fost 'Stand-up comedian ' . Unchiul ei este Zjelko(Bill) Milicevic , profesor de muzică la 'Farmington High School ' din Farmington , Michigan .

În luna iulie anul 2003 apare ca Susan B . Anthony în piesa 'Barely There' , în anul 1998 apare în videoclipul 'Third Eye Blind' . În anul 2009 apare în rolul Gwen în postproducția 'Beneath The Blue' , a jucat într-un episod din filmul 'Royal Pains ' (2009) în rolul Kylie .