Biografie

Jeremy Irvine (Jeremy Smith) s-a născut în 27 septembrie 1990 și a crescut în Gamlingay, un mic sat din subdiviziunea administrativă, Cambridgeshire din estul Angliei. Numele de scenă - Irvine - a fost prenumele bunicului său. Tatăl său Chris este inginer ,iar mama lui Bridget, lucrează în administrația locală. Mai are doi frați mai mici. Jeremy a interpretat multe roluri principale în piese de teatru, în timp ce studia la Bedford, o școală independentă din orașul Bedford, urmând apoi "Teatrul National al Tineretului". A absolvit Academia de Muzică și Artă Dramatică din Londra.

Ca actor profesionist, Irvine a jucat rolul lui Luke în serialul de televiziune "Bites Life" și a apărut în 2010 în producția "Dunsinane". În iunie 2010, Irvine a fost ales pentru a juca personajul principal în filmul lui Steven Spielberg "War Horse", lansat în ianuarie 2012. Filmul a fost o adaptare a romanului omonim scris de Michael Morpurgo.

În aprilie 2011 Variety a anunțat că Irvine a fost ales pentru a juca rolul lui Pip, într-o producție de film regizata de Mike Newell, și anume "Great Expectations" după un roman a lui Charles Dickens, alături de Helena Bonham Carter și Ralph Fiennes. Irvine a fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 1 de la vârsta de șase ani și a fost implicat în studiile proiectului "Juvenile Diabetes Research Foundation" pentru a testa un pancreas artificial, atașat la o pompă de insulină portabilă.