Biografie

Kabir Bedi s-a nascut pe 16 ianuarie 1946 este un prezentator de televiziune la nivel internațional și actor de film.Kabir Bedi a fost unul dintre cei trei copii născuți într-o familie Punjabi din India, care s-au consacrat pentru a lupta in India pentru independența . Mama sa, Freda Bedi, mai târziu convertita la Budism tibetan.

Tatăl său, Baba Pyare Lal Bedi, a fost un scriitor si filozof. Kabir Bedi a făcut școlarizarea lui la Sherwood College, Nainital.Bedi s-a căsătorit de trei ori și are trei copii, Pooja, Siddarth și Adam.

El a fost căsătorit cu Protima Bedi, o dansatoare Odissi, și fiica lor Pooja Bedi crescuta de a fi o actriță în filmele hindi. Ea lucreaza acum la o revista / cronicar de ziar. Fiul lor, Siddarth, care a mers la University din SUA, a avut o lunga istorie de schizofrenie și sa sinucis în 1997, la vârsta de 26. Ca casatoria cu Protima a inceput sa se descompuna el a început o relație cu Parveen Babi.

Ei niciodată nu s-au căsătorit. El a mai târziu sa căsătorit cu un britanic designer de moda Susan Humphreys, și fiul lor Adam Bedi este un model internațional care recent a debutat cu Bollywood Thriller, Alo? Kaun Hai!. Această căsătorie sa încheiat în divorț.

La sfârșitul anilor 1990, sa căsătorit cu Bedi TV și radio prezentatoare Nikki Bedi. Ei nu au avut copii și au divorțat în 2005. Cel mai recent, Bedi a fost legat de o femeie cu sediul la Londra, Parveen Dusanj. Kabir Bedi este un susținător ferm al luptei de libertate în Birmania, precum și a devenit un ambasador oficial al Campaniei Birmania Regatul Unit. Kabir Bedi si-a început cariera în teatrul indian și apoi, sa mutat la filme hindi.

De asemenea, el a lucrat într-o serie de filme de la Hollywood, iar unele programe de televiziune în Europa, unde este deosebit de popular.