Biografie

Luciano s-a nascut pe 24 ianuarie, Venezuela. Ca animal de companie are un catelus, cocker. Se descrie ca fiind responsabil, modest, muncitor.

Ceea ce se admira la el este zambetul. Luciano este, de fapt, inginer de sistem, licentiat al Universitatii Bicentenaria de Aragua. Inainte sa-si inceapa cariera in televiziune, a fost fotomodel si manechin. Totul a inceput din intamplare. Intr-o zi, o prietena l-a convins sa-si faca niste poze si sa-si incerce norocul la agentiile de modelling.

Prima sa reclama a fost la o marca celebra de sampon si, de atunci, a fost solicitat foarte des pentru reclame in Venezuela si in strainatate. Intrarea sa in televiziune s-a produs odata cu rolul din telenovela Muneca de trapo, realizata de o producatoare independenta.

Aici, Luciano l-a interpretat pe Daniel, un tanar interesat si rautacios, personaj care i-a stimulat interesul pentru actorie si l-a facut sa-si orienteze prioritatile catre acest domeniu. Dupa aceasta experienta, Luciano a decis sa isi incerce norocul la postul RCTV, unde s-a prezentat cu CV-ul si cateva poze. Dupa cateva castinguri, a fost ales sa joace in telenovela A calzon quitao.

La scurt timp, a primit rolul lui Roman in Valentina, grasuta mea frumoasa. Numarul fanelor sale a crescut considerabil dupa ce a aparut in rolul misteriosului Santiago din Extravaganta Anastasia. Primul sau rol principal, cel din Barbatul visurilor mele, i-a revenit impreuna cu o mare responsabilitate, aceea de a juca alaturi de actori deja consacrati, cum sunt Natalia Ramirez, Norkys Batista, Emma Rabbe, Hilda Abrahamz.