Biografie

Și-a început cariera în televiziune în țara sa natală, Argentina, în 1995 primind un rol în serialul Gino. Un an mai târziu debutează în cinematografie în lungmetrajul Flores Amarillas en la Ventana, care i-a adus premiul Cóndor de Plata pentru Cel mai bun actor-revelație. Din acel moment, având o carieră în plină ascensiune, și-a asigurat locul printre favoriții publicului.

În Argentina, a mai colaborat în producții printre care se numară: De Corazón, Amor Latino, Máximo Corazón și Los Buscas de Siempre.

La nivel internațional, s-a făcut remarcat în producțiile columbiene, în care a avut rolul de protagonist: El Auténtico Rodrigo Leal și Nuevo Rico, Nuevo Pobre. A avut și câteva participări notabile în producțiile Telemundo: Te Voy a Enseñar a Querer și La Viuda de Blanco, precum și în faimoasa telenovela El Cuerpo del Deseo, unde Martin a fost antagonistul, făcând din acesta un personaj memorabil.

În 2008, este ales protagonistul altei telenovele marca Telemundo, El Rostro de Analía, unde îl interpretează pe Daniel Montiel.

Traiectoria sa artistică include si câteva piese de teatru: La Bella y la Bestia, Confesiones del Pene, precum și producțiile cinematografice: Momentos Robados, No Muertos, Signos și Dónde está el Bebé.

Curiozități. S-a interesat de actorie pentru că nu avea bani cu ce să-și plătească studiile la universitate. De mic copil îi plăcea să se deghizeze. A fost iubitul Carolinei Gómez, ex-Miss Columbia. Are un copil cu actrița Zharick León.