Biografie

Ólafur Darri Ólafsson a lucrat pe plan internațional, non- stop, ani de zile și -  ca urmare - viitorul este plin de proiecte, atât pe ecranele mari, cât și pe cele mici. Primăvara trecută, Ólafsson a încheiat al doilea sezon al seriei islandeze "Trapped", în care joacă rolul de detectiv al poliției locale, în timp ce filmează simultan "The Widow", o serie limitată produsă de Amazon, alături de Kate Beckinsale.

În 2018, Ólafsson a apărut în mai multe colaborări, inclusiv cu David Yates și Warner Bros. "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", alături de Eddie Redmayne, Jude Law, Zoe Kravitz, Jon Turtletaub și în "The Meg", produs de Warner Bros, împreună cu Rainn Wilson și Jason Statham, și "The Spy Who Dumped Me" cu Mila Kunis și Justin Theroux.

In trecut, Ólafsson a fost văzut în filmul lui Steven Spielberg, adaptare după "The BFG" pentru Dreamworks. Alte merite ale sale includ rolul lui Stefan Andersen în seria "The Missing", nominalizată la "The Golden Globe", un personaj de patru episoade în seria lui John Hilcoat, "Quarry", pentru Cinemax, rolul lui "Munchkin" pe NBC în serialul "Emerald City," rolul "Belial" alături de Vin Diesel în filmul produs de Lions Gate, "The Last Witch Hunter", regizat de Brec k Eisner, și mini-seria HBO, "True Detective" , în regia lui Cary Fukunaga, avându-i în rolurile principale pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson.