Comentarii Comentează
 • dmsteaua
  pe 22 Martie 2020 00:36
  Un film pt aceia dintre noi care mai au o inimă și un suflet. M-a dus cu gândul și la serialul Kidding,cel cu Jim Carrey. Am rezonat cu acest film și mi-a plăcut rolul lui Tom Hanks,foarte potrivit pt el.
 • andystarx
  pe 27 Februarie 2020 20:34
  Un film sters,nici pe departe nu merita laudele care i se atribuie,dar probabil fiecare cu gustul lui ...slab!
 • 777L
  pe 10 Februarie 2020 16:41
  ...ca pe tine insuți. Cu această motivație și-a trăit întreaga viață acest om atât de minunat, un adevărat model de urmat în viață. Fred Rogers, omul de televiziune care și-a propus să fie un exemplu de bună purtare pentru cei din jur, în special pentru copii. Sigur, filmul nu surprinde decat un episod din viata lui, relatia de prietenie cu un jurnalist dificil.
 • mihaelatb
  pe 07 Februarie 2020 15:38
  Inainte sa incep sa comentez filmul, as vrea sa spun ca : Pe baza unui sondaj la nivel național, Reader’s Digest a scos numele celor 100 de oameni de încredere din America. In urma acestui sondaj, actorul din Cast Away a fost încoronat drept cel mai de încredere american! Tom Hanks a obținut cel mai mare scor de 65%, ceea ce l-a onorat, ca fiind cel mai de încredere om din America.
  Cand intalnesti un om caruia ii pasa de semenii sai, un om care chiar te asculta ce ai de spus si o face dezinteresat, care te intreaba de numele consoartei si apoi il tine minte, acel om este o raritate si trebuie admirat si respectat. De altfel si titlul articolului lui : Can you say hero? Este practic o chintesenta a filmului. Erou este si cel care stie sa se implice in viata semenului sau, fara sa deranjeze sau sa impuna, pentru ca sa-l ajute sa-si gaseasca linistea, calmul seninatatea vietii de zi cu zi.
  Filmul este vizionabil si merita timpul alocat, chiar daca la inceput apar prejudecati ( ah! Acum o sa cante tot filmul?) sau actiunea se porneste mai lent. Insa nu este un film de Oscar-de altfel nici nu a fost nominalizat-si nici rolul lui Hanks nu este de retinut. El merita un al 3 lea Oscar pentru Cast Away, acum nominalizarea mi se pare … de politete. Nota 7
 • user-5e20dc6282cb0
  pe 05 Februarie 2020 04:01
  O poveste superba despre un realizator tv care este dedicat muncii sale si emana genorizitate.