Comentarii Comentează
 • Dragos.87
  pe 10 Martie 2018 18:46
  Este un thriller interesant cu multe mesaje de luat in seama.Antonio Banderas are o prestatie convingatoare.E bun si merita vazut!
 • serban_ionescu
  pe 24 Noiembrie 2017 23:25
  Inspirat se pare dintr-un caz real asa cum specifica consemnarea din final care dedica acest film memoriei a doua persoane de sex feminin, in ansamblu, realizatorii scenaristico-regizorali au reusit sa realizeze un thriller si un film de actiune care capitveaza permanent atentia si care are destul suspans dar si mister cel putin PANA LA UN ANUMIT PUNCT, ceea ce ma determina sa-i acord o nota generala de 6,5-6,7 si 7 stele cu un oarecare mic minus, prin rotunjire pozitiva.
  Antonio Banderas face aici o intepretare intre buna si chiar foarte buna a rolului principal.
  Trebuie totusi sa consemnez ca filmul are si cateva scaderi calitative ale scenariului in cateva scene, cum ar fi de exemplu aceea in care avocatul Frank Valera se foloseste de cheia lasata fara nicio logica de politistul Strode (care dupa toate aparentele locuia singur in apartamentul sau) intr-un ghiveci de la intrarea in casa, parca "special" pentru a-i inlesni foarte usor patrunderea lui Frank in locuinta lui, sau modul extrem de rapid (fugitiv) consemnat imagistic in care acelasi avocat Frank Valera a devenit aproape ca si "peste noapte" un adevarat expert de temut al luptelor corp la corp, in conditiile in care cu foarte putin timp in urma era chiar un novice absolut in acest sens.
  Nici scena luptei finale si decisive in care Frank a fost injunghiat profund in partea laterala a toracelui si apoi foarte puternic sugrumat de ambele parti ale gatului pentru ca in mod practic incredibil si profund nerealist sa mai reuseasca sa scape totusi si sa mai aibe INCA si puterea de a-l injunghia apoi el in mod decisiv pe agresorul lui nu poate fi una "digerabila", la fel dealtfel ca si scena mult anterioara in care desi este impuscat foarte de apropape in abdomen de unul dintre cei 3-4 agresori ai unui grup de talhari, totusi ulterior aflam ca in mod INCREDIBIL si contrar oricarei reale asteptari in acel context, fusese doar o simpla "ZGARIATURA" tratata cu succes deplin in afara oricarei unitati medicale !
  Personal am apreciat ca fiind profund emotionante scenele care l-au implicat pe acel foarte inteligent caine-lup si consider ca ar fi fost si mai spectaculos si poate ca ceva mai veridic daca relizatorii ar fi avut inspiratia sa-l implice pe caine si in scena finala a luptei decisive a lui Frank impotriva criminalului care-i ucisese cu sange rece sotia si fiica. Pacat ca regizorul nu s-a gandit la asa ceva decat sa folosesca elementele nerealiste despre care am amintit mai sus in scena respectiva.
 • margochirila24_69
  pe 19 Noiembrie 2017 16:50
  Un film destul de cliseistic cu o sclipire de intelectualitate prin inserarea citatelor din Marc Aureliu. Banderas joaca convingator.