Sinopsis

Nora (Yadhira Carillo) este o femeie foarte frumoasă, cu așteptări și vise, dar cu mari dezamăgiri în dragoste. Singurul ei păcat este că-l iubește pe cel ce i-a distrus sufletul. Femeile o invidiază, bărbații o admiră, dar Nora nu are ochi decât pentru Alfredo (Alejandro Ibarra), un bărbat chipeș, dar fără situație materială. Tatăl ei o presează să se căsătorească cu un bărbat bogat și important, iar ea, din cauza sănătății lui precare, nu-i spune de relația pe care o are în secret cu Alfredo. După moartea tatălui, Nora este vândută celui mai bogat bărbat, de către mama sa vitregă, în complicitate cu Alfredo.

Nora reușește să scape cu greu de Heriberto și decide să se mute la mătușa ei, Alejandra, în Morelia. Aici, îl cunoaște pe Arturo (Sergio Sendel), alături de care va trăi o poveste de dragoste minunată. După un timp, lui Arturo i se oferă slujba mult visată, în afara țării, iar Nora rămâne cu gândul la nunta de care vorbiseră cu atâta drag.

Printr-o coincidență, Arturo o cunoaște pe Paulina (Alesandra Rosaldo) și, în dimineața următoare, se trezește cu ea în același pat. Când Paulina se întoarce în Mexic, îi spune totul logodnicului ei, Juan Carlos (Rene Casados) , care, în ciuda dezvăluirilor ei, nu este dispus să renunțe la relația lor.

Paulina rămâne însărcinată, iar această veste o distruge pe Nora, care află că și ea așteaptă un copil, care este tot al lui Arturo. Ea se simte trădată din nou și își jură să nu mai iubească niciodată, în schimb își propune să profite de frumusețea ei pentru a exploata bărbații.

Nora vrea să se răzbune pe Arturo, pe care încearcă să-l urască, dar nu poate să nu-l mai iubească, pentru că însăși iubirea pentru el este păcatul ei.