Comentarii Comentează
 • Larissa21
  pe 16 Iunie 2020 17:51
  Descarcă aici o copie excelentă a filmului
  Puteți vedea acest film complet în calitate pe acest site: FMOVIES21ONLINE.COM
 • danRapid
  pe 04 Mai 2020 20:09
  Am mai vazut filme care incep prost dar după devin interesante.. La ăsta astepti pana la final sa devina interesant.. filmu cred ca se adreseaza celor puna in 10ani! E praf!
 • user-5e06436f006ee
  pe 04 Mai 2020 09:37
  Din punctul de vedere a unui adolescent filmul a avut tot ce ii trebuie.
 • user-5d59c4110234e
  pe 18 Februarie 2020 20:44
  Deși îmi place ideea, filmul mi s-a părut stupid. Agresivitatea ridicata și nejustificata pe mine nu m-a impresionat iar dansul actrițelor pe tocuri în timp ce se luptau cu bărbați de trei ori mai mari ca ele și aceștia din urma cădeau ca muștele, mi s-a părut stupid și f tras de par. Nasol, în concluzie.
 • Maluma
  pe 15 Februarie 2020 08:07
  Văzut recent la cinema,noua peliculă a celor de la DCUE captează acțiunea într-o lume adecvată cinefililor adolescenți chiar și prin modul de realizare clișeic(nu mă refer la poveste) cu un ritm obișnuit acestui gen.Față de producțiile Justice Leaque sau Suicide Squad,acesta a avut încasări foarte slabe. Am sesizat puține diferențe și asemănări,precum:

  Personajul lui Margott Robbie este accentuat mai mult și prinde rebeliune din primul moment când este văzută luptând pentru a simți gustul răzbunării.Deși luptele sunt tipice acestei categorii,și sugerează un irealism văzut de la distanță, momentele când Harley le dă infractorilor ce le cuvine,se dovedesc a fi de o satisfacție profundă.De menționat latura comică sau chiar isterică a eroinei,ce poate aduce aprecieri din partea adolescenților.Personajul principal mai aderă și la o trăsătură sentimentală desprinsă în clipele când este alcătuită echipa feminină.

  Ewan McGregor:apariția ca și actor este una destul de îmbătrânită,dar cu o prestație foarte bună în pielea figurii negative.Fiind căutat un om care ține și condamnă societatea prin maleficitate,scopul lui reprezentând un diamant,Ewan se gășește a fi ideal pentru a interpreta acest rol.

  Acțiunea,după cum ziceam,nu aduce nimic nou,cuprinzând spectatorii în suspans cu o doză de irealism specific.Mai mult,coboară filmul la o scală mediocră,deoarece nu reușește să se întoarcă sau să îți recunoască limitele.Aici,m-a nemulțumit foarte mult,având loc momente neplauzibile precum bătălii unul împotriva cinci sau alte fapte neverosimile.

  În final,nu zic că am aruncat banii,și nici că mă așteptam la mai mult,pentru că știam banalitatea în care este încadrat dar,totuși,se uită repede pentru un cinefil trecut prin experiențele fiecărui gen.
 • sorin_telly
  pe 14 Februarie 2020 14:17
  Povestea si linia in care se deruleaza filmul este tampita.
  Scenele de actiune specifice DC , trase de par, personajele noi nu sunt legate de origini , Huntress joaca infect de prost .
  este un film aproape mediocru.
 • BogdanP.
  pe 14 Februarie 2020 02:58
  SLAAAB ! Parca am vazut un episod dintr-un serial obisnuit de actiune .... Au ales pentru celalalte personaje actrite urate .... Black Canary nu are nici o legatura cu povestea ei din comics sau animatii , si au facut-o negresa , total nepotrivit cum ar fi si un Superman negru .... Prin asta a demonstrat si a convins Harley Quinn ca s-a despartit de Joker , intrand cu un camion in fabrica de acid care i-a creat ? WOW (ce banal) .Si-au batut joc si de Black Mask cand puteau sa-l construiasca mult mai bine ...
  Nu merita la cinema ...
 • bogdanmate72
  pe 10 Februarie 2020 10:08
  Exista un segment de consumatori care apreciaza genul de filme cu supereroi. Pentru ei: fostele Power Puff Girls s-au facut mari si bat pe toata lumea, intr-un stil demn de aceleasi desene animate.
  Pentru ceilalti consumatori, care vor cinematografie si interpretare actoriceasca: acesta nu este un film. Este un montaj grosolan cu degenerati si sociopati care se bat tot filmul, care se stramba si care vorbesc numai in replici.
  Ewan McGregor e singurul actor din film. Alaturi de el apare Michelle Obama si Monica Ciocia. Sau Delia, nu sunt sigur, in rolul principal.
 • ishmael
  pe 10 Februarie 2020 10:08
  tinand cont ca HQ este in personaj tanar in universal DC si mereu eclipsat de Joker (in film se si explica rolul unui arlechin), este numai meritul lui Margot Robbie ca l-a personificat exact cum se asteptau fanii si l-a facut atractiv si pentru ceilalti privitori.

  desi filmul aminteste de Deadpool (prin modul de narare a actiunii facute de protagonistul principal si adresarea directa catre spectator), HQ nu oboseste ca mascatul rosul (mai ales in partea a doua) ci este mereu amuzanta si proaspata in exprimare - deh femeie draguta :) mi-au placut si celelalte personaje, fiecare cu nevroze, probleme si interese personale, avand fiecare ceva de demonstrat intr-o lume in care barbatii isi iau toti laurii (vezi Renee Montoya).

  una peste alta merita, nu este de Oscar, insa este agreabil, iti da o stare de bine (in plus si pentru coloana sonora) si nu simti ca ai dat banii aiurea pe bilet.
 • user-5a74a48447703
  pe 09 Februarie 2020 13:04
  Mă așteptam la altceva de la acest film. Slabuț, nu prea merită.
 • Oana_S
  pe 08 Februarie 2020 11:09
  Pasari de prada este un film realizat in epoca #MeToo, dar ia în derâdere orice mesaj. Este vorba despre un grup de femei care se sprijină reciproc și duc lucrurile la bun sfârșit. În afară de Harley, personajele nu sunt creionate profund, dar sunt jucate cu măiestrie: Smollett-Bell este o dură autentică, Winstead este amuzantă ca asasină care se simte jignită că oamenii îi pronunță greșit numele de super-eroină, iar Perez ne reamintește că nu apare în suficient de multe filme. Însă cireașa de pe tort este Robbie, care îi conferă lui Harley o bizarerie încântătoare și o periculozitate credibilă. Când ea este pe ecran, Păsări de pradă are impactul unei bâte de baseball în cap. Citeste mai mult:
  https://filmserial.home.blog/2020/02/07/pasari-de-prada-girls-just-wanna-have-fun/
 • brando
  pe 08 Februarie 2020 10:41
  Flickul lasa mult de dorit mai ales la poveste si scenariu unde suntem aiuriti cu povestea in amintiri in trecut trecand in prezent si tot asa pentru a prezenta personajele..Atmosfera flickului este stricata din cauza ca majoritatea scenelor au actiunea ziua si nu noaptea unde in orasul Ghotam majoritatea flickurilor au actiunea... inclusiv Suicide Squad....dar flikul nu se poate compara deloc cu Suicide Squad din pacate...! Scenele de action sunt foarte bine facute dar doar atat..findca personajele sunt seci si fara carisma..Soundtrackul filmului nu are deloc magia din Suicide Squad unde era plin de superbele melodi din anii 60 70 80 . Ewan Mcgregor este foarte bun bineinteles dar din pacate scenele in care joaca sunt seci si modeste cea ce nu il face un personaj negativ interesant. Rosie Perez talentata ca de obicei dar nu prea are ce face printre fetele acestea isterice si seci care sunt interpretate de niste actrite necunoscute fara scanteie....Flickul are de suferit din cauza ca multe scene care apar in trailer au fost scoase poate vor aparea pe bluray....Dar... oricum flikul a fost ok dar usor de uitat ...!
 • carcel_claudiu
  pe 08 Februarie 2020 07:09
  Aveam așteptări mari și pot să spun că mi-a întrecut așteptările. Voiam un film care să se apropie cât mai mult de seria animată Harley Quinn și pot să spun că avem parte de o Harley haotică, amuzantă și badass care vrea să fie independentă. Celelalte ,,păsări de pradă" nu au dezamăgit, dar focusul putea fi pe alte personaje pentru că meritau explorate. În concluzie, filmul are umor, un strat de feminism combinat perfect cu scene de acțiune, iar din punctul meu de vedere, n-ar fi stricat un cameo - spoiler - cu Batman sau Joker (dar având în vedere situația universului DC în momentul de față, se scuză).