Sinopsis

Producția "Trupul dorit" îi are în distribuție pe cunoscuții actori Mario Cimarro, Lorena Rojas și Martin Karpan. Pedro Jose Donoso (Andres Garcia) este un bărbat foarte bogat, care la 67 de ani câștigă iubirea unei tinere frumoase pe nume Isabel Arroyo (Lorena Rojas). Cu senzualitate și abilitate, ea reușește să-și ascundă adevăratele intenții și dă impresia că-l iubește cu devotament pe don Pedro. Singura care se îndoiește de personalitatea lui Isabel, este fiica lui Pedro, Angela (Vanessa Villela) care nu se înțelege foarte bine cu mama ei vitregă.

Destinul îi face o surpriză de proporții lui Pedro, care moare pe neașteptate, în urma unui atac de cord. El nu se resemnează și vrea să se întoarcă pe Pâmânt, pentru a fi alături de persoanele dragi. Salvador Cerinza (Mario Cimarro) este un țăran foarte tânăr și sărac, care face tot posibilul pentru a-și ajuta familia pe plan financiar. Pedro Jose și Salvador mor în același timp, iar aceasta este ocazia perfectă pentru spiritul lui Pedro, care acum reușește să se reincarneze în corpul lui Salvador. Pedro se întoarce transformat într-un bărbat chipeș și foarte tânăr și descoperă cu stupoare că soția lui îl înșela cu Martin, unul din angajații lui de încredere.

În noul lui trup, Pedro va descoperi adevărata față a soacrei sale, Nina (Liz Coleandro), o femeie avară și egoistă, spre deosebire de Valeria (Diana Osorio), verișoara lui Isabel, o fată timidă și bună la suflet. Pedro nu va avea parte numai de dezamăgiri, pentru că va descoperi că poate avea încredere în Abigail (Ana Silvetti), menajera care i-a fost credincioasă o viață întreagă.

Vinovați sau nevinovați, nimeni din familie nu va scăpa de surprizele provocate de prezența neliniștitoare a străinului.