Sinopsis

Anastasia (Norkys Batista) este o femeie care revoluționează lumea ei și care este extrem de veselă, spontană, uneori exagerată, luptătoare, dinamică și complexă. Tocmai de aceea i se spune "Extravaganta". Și ca și cum nu ar fi fost suficient, această superbă femeie mai are două surori identice. Trei personalități complet diferite care se schimbă între ele pe nerăsuflate, lăsându-ne să descoperim singuri adevărul.

Cum de mică visa la o viața de prințesă, Anastasia se căsătorește cu Ovidio (Saul Marín), unul dintre moștenitorii dinastiei de origine rusă Borofsky, familie care deține cea mai mare bijuterie de lux din America de Sud. Imaginea casei de bijuterii Borofsky este Anastasia, care promovează, prin imaginea ei, cele mai extravagante și scumpe bijuterii ale casei.

Frumusețea ei a făcut ca bijuteriile familiei să fie vândute în toate colțurile lumii, contribuind astfel la dezvoltarea firmei. În ciuda vieții strălucitoare, Anastasia nu este fericită; căsnicia ei cu Ovidio s-a transformat într-un cosmar, din cauza geloziei și paranoiei acestuia. Într-una din călătoriiile ei îl cunoaște pe Aureliano (Juan Pablo Raba), care îi mărturisește că este fiul lui Antonio Borofski. Între cei doi se naște, treptat, dragostea și de aici încep multe complicații.