Sinopsis
Shelly Williams, interpretata de Eve, senzatia hip-hop a Americii, este o femeie inteligenta care incearca sa balanseze planurile cele mai “animate” ale vietii: dragoste, sex si cariera.

Shelly aduce o perspectiva proaspata in cazul ecuatiei barbat/femeie si se asteapta ca intotdeauna sa primeasca la fel de mult pe cat daruieste, asta mai ales in cazul lui T.J, noul ei iubit, un barbat foarte aratos si de succes. Cele mai bine prietene ale lui Shelly, Rita Lefleur (Landry), un model superb si...disponibil, si Janie Egins (Desselle), o femeie foarte atragatoare care are o cariera fericita si este bucuroasa ca a iesit de pe piata intalnirilor, ii ofera acesteia sfaturi contradictorii cu privire la drumul “amoros” pe care trebuie sa-l aleaga. Intre timp, Nick (Hooks), cel mai bun prieten al lui T.J., este in cautarea femeii perfecte care sa corespunda exact standardelor sale. Donovan Brink (Maguire), managerului ”Z Lounge”, unul dintre cele mai tari cluburi din Miami este foarte bun prieten atat cu Sally cat si cu T.J, motiv pentru care este prins undeva la mijloc atunci cand intre cei doi apar probleme.

Batalia sexelor ia o intorsatura ”pasionala” atunci cand in aceasta relatie punctele de vedere ale partilor implicate sunt exprimate clar si fara menajamente.