Sinopsis
Chipesul cantaret Richard Grieco il cam ia peste picior pe faimosul James Bond in aceasta comedie exploziva care a adus incasari de aproape 8 milioane de dolari la data aparitiei. Grieco este Michael Corben, un student care din cauza francezei rateaza absolvirea. Pentru a fi promovat profesorii il obliga sa mearga in Franta cu cei mai tari studenti la franceza. De voie de nevoie Michael se conformeaza dar pe la jumatatea zborului spre tara lui Descartes se porneste nebunia.
In avion se mai afla un pasager cu acelasi nume ca al sau, nimeni altul decat un spion britanic de talie internationala. Cand acesta este ucis, zapacitul student este luat drept spion si luat pe sus pe aeroportul din Paris de doi agenti ai Serviciilor Secrete Britanice. Datorita falsei identitati care i-a fost atribuita, Michael este implicat intr-un paienjenis de intrigi internationale, in spatele carora se ascund milioane de dolari si crime. Luat drept spion, Michael se trezeste intr-un Porsche ultimul racnet, imbracat in niste toale mortale si dotat cu cele mai incredibile arme. Dupa ce se dezmeticeste, Michael isi da seama ca este prins in mijocul unei uneltiri demente. Infamul Augustus Steranko (Roger Rees) si ajutorul sau, diabolica Ilsa Grunt (Linda Hunt) vor sa dobandeasca monopolul financiar asupra Pamantului.
Finalul este neasteptat si incendiar, atat la propriu cat si la figurat. Cand isi da seama ca are misiunea de a salva lumea de la aplicarea acestui plan malefic, Michael se pune pe treaba. Printre tirul gloantelor el nu va rata ocazia si ii va face ochi dulci superbei Mariska, ajutorul sau de incredere.