Sinopsis

Pepa este o femeie care traversează o perioadă delicată. Ea este actriță, iar jobul său înseamnă în mare parte apariții în reclame TV și dublarea filmelor străine.

După ce Ivan, iubitul ei, o sună pentru a pune capăt la telefon relației lor, femeia suferă cumplit. Treptat, ea realizează că viața ei trebuie să meargă mai departe, dar încearcă să afle care a fost motivul real pentru care au ajuns să se despartă. Potrivit spuselor fostei soții extrem de geloase a lui Ivan, bărbatul o părăsise și pe ea pentru a începe o nouă relație cu o altă femeie.

Curând, Pepa va avea și alte griji, după ce Candela, cea mai bună prietenă a ei, îi mărturisește că a avut o relație cu un terorist notoriu, iar acum este căutată de poliție. Cele două ajung să discute cu o avocată despre care, la un moment dat, actrița va afla că este noua iubită a lui Ivan. Astfel, într-un fel sau altul, destinele personajelor ajung să se intersecteze într-o manieră neașteptată și foarte complicată.

O comedie unică, marca Pedro Almodóvar, unul dintre filmele de referință ale anilor '80, care a devenit și un hit mondial.