Comentarii Comentează
 • valericba
  pe 03 Noiembrie 2012 23:00
  Filmul regizat de Brian Kirk, cel care a mai lucrat și la ”Urzeala tronurilor”, ce îi are în distribuție pe micul vrăjitor Daniel Radcliffe (care nu lasă de dorit nici în alte ”haine” decât cele ale lui Harry), Kim Cattrall (”năzdrăvana” Samantha din ”Totul despre sex”), David Haig interpretându-l pe Rudyard Kipling (și cel ce a scris piesa de teatru care sta la baza filmului) și Carey Mulligan, una dintre actrițele tinere cu o carieră promițătoare în față; prezintă scurta viață a fiului lui Kipling, dispariția sa prematură și căutările neîncetate ale tatălui dezolat. Suferința și vinovăția părintelui care își pierde atât de devreme fiul domină acțiunea filmului și se fac simțite și dincolo de ecran.
  Deși filmul pierde cel de-al treilea act al piesei, finalul este unul foarte emoționant și tulburător în același timp.
  Unul din filmele care mi-au rămas în suflet și pe care îl recomand tuturor, și vă asigur că merită cele 93 de minute.
  Vizionare plăcută!!!
 • margott
  pe 14 August 2012 12:22
  Personajul Harry Potter e sinonim cu Daniel Radcliffe, insa in filmul asta Radcliffe dovedeste ca e un actor caruia i se potriveste orice tip de rol.
 • raulk
  pe 21 Iulie 2012 23:29
  Nu este un film cu nu stiu ce actiune da gadila ochiul :))
 • iiii
  pe 24 Ianuarie 2012 10:54
  tinand cont ca e un film bazat din fapte reale, despre drama lui Rudyard Kipling , atunci cand isi pierde fiul in batalia de la Loos.
 • zeki
  pe 06 Februarie 2011 22:33
  un film foarte interesant , Daniel Radcliffe joaca foarte bine , merita vazut ....
 • CONY
  pe 08 Aprilie 2010 22:21
  danny si-a jucat ffffoooaaaarrteee bine rolul!!!! partea rea este ca filmul nu a avut happyend
 • not.Who.you.think
  pe 05 Aprilie 2010 00:19
  A bloody sad movie, as spune. O productie britanica foarte reusita cu un story emotionant cu o distributie foarte buna in care Carey Mulligan joaca excelent iar David Haig si Kim Cattrall au o prestatie foarte buna. Un film interesant dar destul de dramatic.
 • Ovidiu91
  pe 02 Iunie 2009 22:39
  este un film destul de reusit si chiar va recomand sa-l vedeti pt ca aveti in fata povestea unu om care vrea sa ajunga cineva intr-o tara aprope distrusa(cam ce incerca tineri sa faca in ziua de azi:D)