Sinopsis
Frumoasa Sarah Taylor (Rebecca De Mornay) lucreaza ca psiholog criminalist in cadrul unui departament de politie. Meseria ei care o obliga sa patrunda in mintile bolnave a unor ucigasi fara scrupule nu-i lasa timp pentru viata personala si o inarmeaza cu o neincredere excesiva atunci cand vine vorba de barbati.

Intr-o zi, Sarah se intalneste din intamplare, intr-un supermarket, cu Tony Ramirez (Antonio Banderas), un strain atragator. Ea se arunca fara nici un fel de rezerve in aceasta inopinanta relatie si o frumoasa poveste de dragoste incepe.
Nu dupa mult timp insa Sarah incepe sa primeasca o serie de telefoane de amenintare. Ea il suspecteaza pe iubitul ei latin despre care cu aceasta ocazie isi da seama ca nu stie prea multe. Indoiala incepe sa-si faca loc in relatia lor si toate suspiciunile par sa fie confirmate de trecutul lui. In paralel, Sarah lucreaza la niste cazuri extrem de periculoase si nu poate fi sigura nici o clipa daca pericolul vine dinspre criminalii periculosi sau de la barbatul cu care are o relatie.