Comentarii Comentează
 • gialdini_lucia
  pe 22 Iulie 2020 16:20
  Superb,un film ce merita vazut si revazut,mereu cu aceasi emotie si placere!
 • claudia_incau
  pe 03 Iulie 2017 21:35
  Nota 10!! O productie cinematografica extraordinara, o poveste care iti ramane in minte si mai ales in suflet pentru toata viata!
 • lilianna16
  pe 28 Ianuarie 2015 21:40
  Nu am cuvinte sa descriu trairile avute in timpul urmaririi acestui film... cu adevarat o capodopera! Actorii au fost de nota 10 iar Richard l-a "batut" pe drept pe Mr.Darcy :D Doamne, ce bine ar fi fost sa traiesc in acele timpuri... cand dragostea era adevarata...!
 • aripidezapada
  pe 31 Octombrie 2014 23:02
  Trăitor prin ce trezește în tine și trăitor pentru ”epocă”, în care va rămâne.

  Un scenariu clar și profund. Jocul...sobru, dar atât de plin de emoții și trăiri. Mai mult decât a te bucura pentru evoluția relației dintre cei doi, filmul reușește să te învețe cum să abordezi situațiile excepționale din viață, pline de confuzii, îndoieli, durere, dezamăgire... Ea este un model de tărie și bunătate, cum rar întâlnim. Iar faptul că, în ciuda a toate, reușesc până la urmă să se îndrepte unul către celălalt, arată că în viață Dumnezeu ne poartă de grijă. Oare am fi apreciat totul la fel de mult dacă ea îi explica toate nedumeririle subit? Oare tăria ei de caracter, și purtarea față de părinți nu ne învață nimic? Dimpotrivă... Traiul exemplar, în care omul încearcă să Îi urmeze lui Dumnezeu, aduce rânduiala Lui. A avut (are) grijă să prețuiască iubirea.. :)
 • Nika
  pe 25 Martie 2014 22:49
  Splendid film. Îmi pare rău ca am ”tărăgănat” atât de mult vizionarea lui, mi-a rămas în suflet. În plus este foarte bine realizat, soundtrack-ul, actorii sunt absolut superbi...nici n-am observat cât de repede s-a scurs timpul.
  Ohhh de' as putea sa sterg din memorie și să privesc acest film din nou, pentru a trăi din nou aceleași emoții... A avut un impact imens asupra mea! După atîtia ani, rămâne a fi filmul meu preferat!!!!
 • Helensie
  pe 08 Martie 2014 10:15
  Superb! Actorii sunt de excepție, atmosfera e surprinsă foarte bine.
  Cei de la BBC mereu fac producții de excepție.
  Sigur o să-l revăd.
 • TeoBr
  pe 06 Februarie 2014 17:29
  Foarte imprevizibil filmul,pur si simplu are de toate..mai bine te uiti la 4 episoade de calitate decat la un film intreg care tine 2 ore si te plictisesti. Chiar daca primul episod nu impresioneaza,celelante 3 sunt extraordinare. Mai ales finalul,este destul de surprinzator !
 • miha_alexa84
  pe 27 Aprilie 2013 19:14
  O mini-serie exceptionala. Am descarcat-o intr-o sambata in jur de ora 23 si n-am rezistat pana nu i-am aflat deznodamantul asa ca am urmarit-o impreuna cu sotul pana la ora 3 dimineata. Obligatoriu de vazut!!!
 • Iulidesprefilme
  pe 14 Aprilie 2013 09:26
  O producţie engleză în cel mai bun stil şi în cea mai bună tradiţie a serialelor BBC...
 • cosmin_kedii
  pe 08 Martie 2013 17:55
  Un tablou frumos, în patru episoade ale societății britanice și dezvoltarea industrială.Romantismul este, desigur esențial pentru complot, care se ocupă strălucit de problemele sociale și economice.Găsim în special decalajul dintre nord și sud, care merge dincolo de manierele celor două personaje principale
 • fanfirth
  pe 04 Ianuarie 2013 15:02
  Face parte din categoria filmelor pe care odata ce l-ai vazut iti ramane in suflet si vrei sa-l revezi iar si iar .... BBC ul face niste productii care sigur vor incanta multe generatii de acum incolo la fel cum s-a intamplat si cu Mandrie si Prejudecata
 • girlprinceton
  pe 07 Iulie 2012 18:03
  Povestea este prezentată în toată splendoarea. Actorii sunt plăcuţi şi convingători. Filmul este o capodoperă a BBC-ului ce reuşeşte să surprindă povestea de dragoste a două fiinţe cu păreri opuse despre viaţa, dar cu aceleaşi valori morale. Recomand cu căldură!
 • xerses
  pe 18 Februarie 2012 20:29
  Un film tare bun, ce nu te poate lasa insensibil....
 • enalaura
  pe 25 Ianuarie 2012 21:26
  Un film foarte frumos care l-am vazut, cred ca de 10 ori si mi-ar place tare mult daca ar aparea si continuarea lui. Exceptional
 • lea72
  pe 02 Ianuarie 2010 21:18
  este un film care te binedispune, te face sa visezi si sa crezi ca toate finalurile au happy end;o capodopera a bbc-ului
 • pe 24 Octombrie 2007 04:00
  Ei bine,am descoperit de curand filmul;de fapt nici nu am vazut decat clipurile de pe "you tube";de doua saptamani tot incerc sa fac rost de film;am reusit insa sa fac rost de carte;da,a devenit una dintre preferatele mele.Am aflat de pe site-ul vostru ca serialul BBC a fost deja in grila de pgm. a celor de la TVR Cultural;daca imi puteti spune cand se va redifuza sau eventual de unde pot cumpara/inchiria filmul v-as fi recunoscatoare.