Comentarii Comentează
 • istvan_fuzi
  pe 06 Aprilie 2016 15:58
  Filmele lui Woody Allen imbina comedia cu tragedia si/sau filosofia. Cea mai vizibila este comedia si faptul ca in viata totul se invirte in jurul banilor si al femeilor. Sper ca canalul DIGI va prezenta toate filmele lui Woody Allen.
 • cosmin_kedii
  pe 15 Ianuarie 2013 11:28
  Imi place acest film de Woody Allen. Elaine May a fost mare și Tracy Ullman, a fost atât de amuzant
 • pisicuta1
  pe 08 Aprilie 2012 16:59
  e un fil bun!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.........................................
 • zeno.marin
  pe 07 August 2011 14:00
  Nu stiu daca e unul dintre cele mai subtile filme ale lui Woody Allen, dar cu siguranta unul dintre cele mai nostime. Intriga este una reusita, plina de comic si replici amuzante, spirituale, dar in umila mea impresie, fara a atinge complexitatea altor filme ale sale.

  Un pic bizar felul in care migreaza filmul de la un tip de comedie cu o anumita structura in prima sa parte, catre partea a doua mult mai consistenta, cu o alta atitudine si perspectiva sensibil diferita. Personajele foarte prezente (amuzantii complici Tony, Frenchy, Benny) dispar gradat din peisaj, pana la punctul in care aproape ca vedem un film diferit. Senzatia este ca scenaristul s-a razgandit fundamental in ce priveste traiectoria intrigii, dar totusi aceasta ciudatenie nu deranjeaza deloc, filmul fiind foarte placut de urmarit.

  Am sa-mi permit sa dau o mostra de traducere personala din scenariul filmului: "Pentru Dumnezeu! Denny nu e tampit fiinda e sofer de camion. E tampit pentru are un IQ scazut." Un IQ scazut? Poate, dar iata o demonstratie ca nu e nevoie de multa inteligenta pentru a fi profund, chiar si accidental. Sa vedem ce spune intr-un interviu acelasi Denny, devenit prin voia sortii "unul din arhitectii strategiei neortodoxe Sunset Farm":

  "- Dumneavoastra ati venit cu ideea de a face reclama prajiturilor in Playboy, Penthouse si Hustler Magazine?
  - Ma gandeam ca daca un barbat se zgaieste la o bunaciune goala si vede sani si picioare, o sa saliveze. E in natura omului. Asa ca daca saliveaza, intoarce pagina si ajunge la poza zilei, sa zicem prajitura noatra cu crema de fistic. Atunci se gandeste ca poate de asta saliveaza, intelegi? E psihologie, e stiinta! E ca teoria lui Pablo. Stii, aia cu cainele cand il hraneste...
  - ...Pablo?
  - Da, Pablo ala cu cainii."

  Nu bag mana in foc pentru altii, dar mie mi s-a parut... profund. Small Time Crooks este genul de film unde zambetul ramane schitat constant, iar din cand in cand chiar razi sanatos. Pana la urma ce poti sa-ti doresti mai mult de la o comedie? Poate o nota mai buna pe IMDB?...