Sinopsis

Doua frumoase povesti de dragoste care se impletesc pe fundalul celui de-al Doilea Razboi Mondial, intr-o insula feerica din Pacific.

Remake al unui film muzical de la sfarsitul anilor ’50, Pacificul de Sud e un coltisor de paradis terestru in care pe nesimtite se instaleaza amenintarea razboiului. Acolo cunosc dragostea adevarata doi dintre cei care involuntar aduc cu ei aceasta amenintare.

Este vorba de Nellie Forbush (Glenn Close), o asistenta medicala din Marina americana stationata pe una dintre insule, care se indragosteste de un proprietar de plantatie. Misterios si seducator, Emile de Becque (Rade Sherbedgia) ii ofera lui Nellie perspectiva unei vieti de vis, pe care insa razboiului o poate distruge iremediabil.

Pe aceeasi insula, trimis sa spioneze miscarile flotei japoneze din apropiere, ajunge si Lt. Joseph Cable (Harry Connick Jr.), iar atentia lui e captata aproape in intregime de farmecul unei localnice. Cable se indragosteste de Liat (Natalie Mendoza), dar misiunea lui nu este de bun augur pentru linistea indragostitilor si a insulei lor.