Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 24 Octombrie 2015 14:14
  Mai ales finalul cu pupaturi si alte dulcegarii, se putea sa lipseasca unul din cliseele americane?
 • eko
  pe 05 Martie 2013 03:09
  Un film superb cu si despre adolescenti , povestea si jocul actorilor este de nota 10. Scenariul mi-a placut cel mai mult , aratand povestea fiecaruia si ce parere aveau ceilalti fata de ei. Unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata , nota 10+ fara dubii.
 • Srdjan
  pe 02 Ianuarie 2013 19:53
  Ei bine e un clasic ce mai pot zice? Dialogurile sunt excelente, jocul actorilor impecabil, iar totul defapt este impecabil
 • robertsandu
  pe 13 Iunie 2012 13:15
  Hmm, pentru un film care se desfășoară în proporție de 90% într-o școală, aș zice că se descurcă mai bine decât multe așa-numite megaproducții. Farmecul lui The Breakfast Club este că are în miezul său o senzație à la anii '80 de o fidelitate cum foarte puține pelicule au reușit să redea.

  Apoi, subiectul filmului nu este atât inovativ (au mai fost și vor mai fi probabil filme despre adolescenți), cât tratat cu respect pentru public. Pelicula reușește cumva să treacă dincolo de clișeele filmelor cu și despre viața elevilor de liceu, extrem de comune în filmografia de peste ocean. E mai profund decât pare la prima vedere.

  Scenariul este simplu. Nu are rolul de a da publicului acțiune, ci de a oferi acestor copii prilejul să-și poată împărtăși unul altuia probleme și greutățile care vin odată cu titlul de adolescent.

  Pe lângă atmosfera sa foarte specială, The Breakfast Club este amuzant, pueril și, în același timp, dramatic, plin de emoție. Asta și datorită distribuției foarte inspirate a filmului (cu Molly Ringwald - o prezență feminină consacrată în astfel de filme). 8.
 • CorinaM.
  pe 23 Aprilie 2012 01:27
  Invatata cu tiparul "Profesor cu calitati exceptionale reuseste sa scoata din mocirla elevi din suburbie si sa-i aduca pe linia de plutire"...., trebuie sa marturisesc ca filmul acesta mi s-a parut cu adevarat o capodopera. Cu un buget mic (imi imaginez), personaje putine si un decor "static", The Breakfast Club demonstreaza ca un subiect mereu actual si replici/stari veridice sunt suficiente pentru a creea un film de nota 10.
 • DragonMaster
  pe 28 Martie 2012 19:49
  Este cu siguranta cel mai bun film cu adolescenti vazut de mine pana acum iar actori au fost bine alesi si fiecare a reusit ca sa isi interpreteze rolul .Este un film care este obligatoriu de vazut iar nota oferita este 9.
 • Vorador
  pe 05 Martie 2012 19:46
  La inceput nu credeam ca ma va impresiona,dar pe parcurs devine foarte bun.Un film care ar trebui pus la orele de dirigentie,iar adolescenti ar trebui sa mai faca o pauza la filme gen American Pie si sa dea macar o sansa acestui film.Recomand si ''Bang Bang You're Dead''.

  ''We are different, but yet we are alike!''
 • Iamsaved
  pe 05 Februarie 2012 23:14
  Cu si despre adolescenti in toate formele lor,rebeli,marginalizati,populari,tocilari,dar intr-un final ajunegm la concluzia ca toti sunt la fel si toti simt frica specifica varstei,indiferent de statutul lor social din liceu.Un film care transforma o poveste "normala" intr-o poveste de neuitat.
 • catasmile17
  pe 29 Ianuarie 2012 14:15
  Un film superb... Unul dintre cele mai bune filme cu adolescenti pe care le-am vazut !!!
 • danymury
  pe 14 August 2011 22:41
  absolut genial, unul dintre cele mai bune filme cu adolescenti, genial
 • mihaelatb
  pe 19 Mai 2011 21:20
  filmul acesta mi-a adus aminte de un alt film static-ca actiune, dar exceptional prin scenariu si jocul actorilor: 12 Angry Men! Si aici rutina si frustrarile se dezvaluie.Ca si acolo, si aici este cineva care incita, exceptionala prestatia actoriceasca a lui Emilio Estevez. Cand pleaca din "detentie" nu mai sunt aceiasi cu cei care au intrat. Iar profesorul care a ajuns sa-si urasca elevii, pentru ca" ei vor fi cei care vor conduce tara asta maine", este cumva ruda cu profesorul din videoclipul celor de la Pink Floyd -"Another Brick in the Wall".
 • MadaxD
  pe 26 Aprilie 2011 12:26
  Mi-a placut realtia tensionata dintre John si Claire, eram sigura ca pana la urma se va intampla ceva cu ei doi:).
 • bobby90
  pe 09 Martie 2011 11:33
  Este unul dintre putinele filme foarte slabe pe care le-am vazut. Dar acesta pot spune cu siguranta ca e cel mai prost dintre toate. :|
 • giulian21
  pe 24 August 2010 14:37
  Chiar e unu din cele mai bune filme cu adolescenti pe care le am vazut. Foarte interesant, asa cum zicea si artgrl multe din stereotipuri le am intalnit ....
 • artgrl
  pe 09 Iulie 2010 17:25
  Este unul din cele mai bune filme cu si despre adolescenti din cate am vazut
  pana acum.Multe din stereotipurile care sunt prezentate in film, cu siguranta
  le-am intalnit in liceu, chiar si in facultate. Modul in care cei cinci (fiecare
  dintre ei traind intr-o lume diferita de-a celuilalt) interactioneaza,ofera o
  noua perspectiva asupra propriei lor identitati. Ei reusesc chiar sa se imprieteneasca, incercand nu numai sa distruga stereotipurile pe care le reprezinta fiecare dintre ei , dar sa le si inteleaga; in modul acesta reusesc, ca pana la sfarsitul filmului sa raspuna la intrebarea domnului Vermon :"who you think you are"!!!