Comentarii Comentează
 • balta67verde
  pe 13 Martie 2021 08:00
  L-am vizionat mai de mult, si dupa o jumatate de ora l-am lasat fiindca mi se parea plictisitor. De data asta l-am vazut pana la final si i-am dat o nota mai mare. Chiar daca acest sport mi se pare extrem de plictisitor de vizionat, filmul este foarte bun. Shia LeBeof si Stephen Dillane joaca excelent. Un film care merita vazut chiar daca aveti, ca si mine, o parere proasta despe Golf.
 • blackmore
  pe 15 Mai 2020 09:29
  O basina cu stropi despre un sport care nu este sport
 • andystarx
  pe 21 Ianuarie 2019 18:21
  Genul de film motivational,care te poate atrage chiar daca s-a desfasurat lent,o poveste adevarata intersanta,dar daca nu iti place putin si golful,va fi un pic mai plictisitor ! Oricum,merita o vizionare !
 • pisicuta1
  pe 25 Octombrie 2013 13:12
  da un film foarte bun ,intersant merita vazut ,si bine jucat
 • cosmin_kedii
  pe 06 Mai 2013 13:11
  Un film superb, care se deplasează prin intermediul actorilor foarte buni ,,,Shia LaBeouf,, si multi alti
 • cosmin742000
  pe 21 Aprilie 2013 00:11
  Golful este un sport . Tz tz tz ...........................
 • Qube86
  pe 10 Decembrie 2011 00:08
  Imi plac filmele inspirate dupa povesti reale si mi-a placut si ''The Greatest Game Ever Played'' insa nu atat de mult pe cat as fi vrut...E adevarat ca povestile lui Harry Vardon si Francis Ouimet sunt impresionante in viata reala insa in acest film nu sunt transpuse intr-atat incat sa simti asta pe de-a intregul...Bill Paxton face o treaba decenta si atat...Pare putin limitat si asta se reflecta si in modul in care este transpusa povestea...Tot accentul se scurge spre importanta jocului de golf si prea putin pe natura personajelor...Mi-as fi dorit sa aflu mai multe despre Arthur si Francis Ouimet,despre micul Eddie si Harry Vardon...Mi s-a parut ca nu au fost indeajuns de bine aprofundati (parerea mea)...Stiu ca probabil si lungimea filmului a fost unul dintre factori dar asta s-ar fi putut rezolva mai usor daca nu s-ar fi insistat pe niste detalii inutile si niste scene care nu erau neaparat relevante in povestea filmului...Per total, a fost un film ok, dragut si indeajuns de bun pentru a-l putea viziona cu familia...
 • alex_il_fenomeno
  pe 16 August 2011 11:38
  film nemaipomenit , care dovedeste inca o data zicala "viata bate filmul" ! povestea este impresionanta , incat nici nu iti vine sa crezi ca este facut dupa o poveste reala , ci mai degraba dupa ideea unui regizor foarte visator ! distributie foarte buna , alcatuita din actori mari (Shia LaBeouf inca nu era atat de titrat , dar dupa acest rol magnific a ajuns in megaproductia "Transformers") , desfasurare fascinanta , dramatism , romantism , pasiune ... tot ceea ce ar trebui sa contina orice film urias ! aveti foarte multe de pierdut daca il ratati !
 • manu212
  pe 02 Februarie 2010 23:07
  Este un film bun, usor si emotionant. Shia LaBeouf isi face rolul foarte bine, la fel si ceilalti actori. Il recomand tuturor! (desi traducerea titluilui mi se pare de-a dreptu' idioata)