Comentarii Comentează
 • lavvw
  pe 04 Ianuarie 2020 00:50
  reuseste usor sa te sensibilizeze, dar e departe de a fi un film exceptional. nu are omogenitate, mai ales pe latura romantica - relatia dintre cei doi. trebuie sa ai multa rabdare sa il vezi pe tot. e clar de ce nu are niciun premiu sau nominalizare.
 • cezarica98
  pe 11 Aprilie 2019 10:46
  Film drăguț, emotionant, umor, dragoste și multă căldură sufletească. Netflix adaptează romanul lui Mary Ann Shaffer, păstrează tot ce este mai important din roman cu mici schimbări în acțiunea povești. povestea are în spate o evocare a trecutului, o colecție prețioasă de trăiri, sentimente, gânduri, văzute de spectator prin intermediul cuvintelor puse pe hârtie. Interpretarea lui Lily James, este superbă, gingașă, este esența filmului, iar alaturi de Michiel Huisman strălucește, povestea lor de dragoste emană gingăsie și rafinament. Personajele, muzica, peisajele din Guernsey, costumele sunt absolut superbe, chimia dintre protagoniști este un deliciu în special pentru iubitorii de filme de epocă. Film de văzut, chiar merită, îl recomand.
 • roxana_vilau
  pe 11 Februarie 2019 03:49
  O poveste frumos conturată care, deși iti perimite sa o deslusesti, te lasa cu zambetul pe buze. Un film usor si captivant care merita văzut.
 • adiks25
  pe 18 Octombrie 2018 18:40
  Eu i-am dat nota 9 (nouă). Chiar vreau să văd ce se va zice despre el la Premiile cinematografice ale anului 2018. Cu cât se va zice mai puţin, cu atât suntem mai pervertiţi noi ăştia de pe aici de pe terra. Filmul are emoţie, are peisaje, are un joc bun al actorilor. Într-un cuvânt: superb.
 • elianna
  pe 26 August 2018 17:10
  Un film frumos si bine facut. Atmosfera englezeasca, anii `50, peisaje minunate, farmec aparte. Scriitoarea Juliet Ashton ajunge pe insula Guernsey si cunoaste membrii societatii literare de aici, descoperindu-le povestea, trecutul, intimplarile si descoperind in acelasi timp dragostea.
 • carmen_angelus_romila
  pe 21 August 2018 14:53
  Un film simplu, dar placut, si de o naturalete zdrobitoare, o poveste de dragoste in care, daca este sa se intample, atunci iubirea te cucereste oriunde si oricum...!
 • stricted
  pe 15 August 2018 18:53
  Cu toate că nu excelează în inventivitate, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society are meritul de a deștepta gustul pentru parfumul filmelor old-fashion, din perioada 1940-1950, plăcerea de a citi în tainice grădini, de a scrie și de nu uita că șarmul poate fi găsit și acolo unde nu te-ai fi așteptat.
 • andyy
  pe 13 August 2018 01:12
  O poveste interesanta pusa in scena cu mult bun gust si naturalate, care iti creeaza o stare de relaxare. Ca minus, dupa parerea mea, as mentiona durata filmului care este cam mare.
 • dolce_angelo
  pe 12 August 2018 15:54
  Mi-a placut extrem de mult ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad!
  Din pacate filme de acest gen sunt rare si este pacat pentru ca a fost un film extraordinar,foarte bine conturat,actorii si-au jucat rolul impecabil si povestea filmului a fost reala
  Chiar obligatoriu de vazut!
 • felicia_seceleanu
  pe 10 August 2018 18:55
  Un film cald, o poveste buna, peisaje faine, actori frumosi. Mi-a placut mult.