Sinopsis

Urmărim evoluția unui băiat de 11 ani din Midwest, Jack, unul din cei trei frați. La început totul pare minunat. El vede ceea ce mama lui face cu ochii sufletului. Ea reprezintă calea iubirii și a milei, în timp ce tatăl încearcă să-și învețe fiul calea lumii, de a se pune pe sine pe primul loc. Fiecare părinte își susține credințele, și Jack trebuie să împace cererile fiecăruia. Filmul se întunecă în timp ce el are primele licăriri de boală, suferință și moarte. Lumea, odată un lucru al gloriei, devine un labirint.

Din această poveste reiese că Jack cel adult, un suflet pierdut într-o lume modernă, căutând să descopere printre scenele în schimbare ale timpului ceea ce rămâne neschimbat: eternul plan din care facem parte. Când vede că toate acestea au intrat în construirea lumii noastre, fiecare lucru apare ca un miracol - valoros, incomparabil. Jack, cu noua înțelegere, este capabil să-și ierte tatăl și să facă primii pași pe cărarea vieții.

Povestea se încheie în speranță, conștientizând frumusețea și bucuria din toate lucrurile, în fiecare zi, și mai presus de toate, în familie - prima noastră școală - singurul loc în care majoritatea dintre noi învață adevărul despre lume și despre noi înșine, sau descoperă unica lecție importantă a vieții, aceea a dragostei necondiționate.