Comentarii Comentează
 • Vegetarian
  pe 28 Octombrie 2013 00:23
  Copii - probleme solutii : Rapiri , = mafiotii rapesc copilul tinere idealiste aleasa sa faca parte din juriul unui proces de crima intentat unui boss mafiot new-yorkez. pentru a se asigura de votul ei

  Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ... = Gabriel Byrne la 44 de ani procuror in NY
  Armand Assante la 45 de ani mare mafiot in NY

  Case , apartamente - Probleme , solutii : mafiot intra intrun ap din NY care avea 2 politisti la intrare , ascuns intro pubela mare cu roti . Proprietara este o jurata la procesu mafiotului care apoi de frica se opune condanarii , ii face pe toti juratii sa devina dusmani , apoi este amenintata de procuror cu inkisoarea , copilul urmand sai fie dat spre adoptie .. Un sistem bun de alarma , eventual niste caini de paza ar fi evitat incidentul !?
  . . . Apoi la iesirea din bloc cu portar , o femeie este rapita , bagata intrun portbagaj si dusa in padure .
  . . O asa zisa prostituata injunghie in gat un martor in hotel si o femeie il injunghie mortal in casa lui pe un mafiot care comandase uciderea ei ..

  Dezavantajele judecatii cu jurati pt cei ca si Dan Diaconescu care vor sa introduca in Romania asa ceva

  . . . Femei albe - dezavantaje - solutii !? = O asa zisa prostituata injunghie in gat un martor in hotel si o femeie il injunghie mortal in casa lui pe un mafiot care comandase uciderea ei ..
 • liviuneagu
  pe 17 Martie 2013 02:27
  Acest film te prinde! De ce ?
  - Pe toată durata desfășurării acțiunii sale, rămâi în așteptarea ... verdictului final.
 • Iulidesprefilme
  pe 04 Octombrie 2012 20:19
  Cred că trebuie văzut pentru că are un story puternic şi nişte actori foarte talentaţi: Armand Assante, Gabriel Byrne, William Hurt, Joanne Whalley.
 • karenin08
  pe 10 August 2012 00:56
  Un film necunoscut,cu actori foarte buni.Daca aveti ocazia sa-l vizionati nu-l ratati,deoarece este un film exceptional,atipic si fara clisee tipic americane!Pe toata durata filmului veti fi concentrati si prinsi in firul povestirii,nedandu-va seama cat de repede au trecut cele 105-110 min!
 • claudiak
  pe 09 Iulie 2012 00:26
  un film bun , lucrat in stil mafiot !
  Actori remarcabili !!!