Sinopsis

Familia Gherardi, Alfio și Letizia, împreună cu copiii lor Adriana, Andrea și Alice, sunt proaspăt îmbogățiți și proprietarii unei fabrici de mătase. Când Alfio descoperă că Letizia l-a înșelat, pleacă de acasă și Alice, fiica cea mică, începe să se drogheze. Datorită informațiilor furnizate, traficanții pun la cale răpirea tatălui ei. Familia De Caroli, Vittorio și fiul Bruno, sunt medici cunoscuți, ca Giacomo Falcon, soțul Emiliei, fiica lui Vittorio. De Carolis/Falcon sunt pe cale de a se înrudi cu familia Gherardi. Bruno și Adriana se iubesc și vor să se căsătorească. Însă Andrea îl urăște pe Bruno și pune la cale un plan în urma căruia este acuzat pe nedrept de crimă. Arestarea are loc în ziua nunții. Bruno va fi găsit nevinovat, dar Pietro Foschi s-a băgat între cei doi îndrăgostiți și arătosul polițist este în stare să-și riște viața pentru dragostea Adrianei.

Localul familiei Bonelli este primitor agreabil precum proprietarii: Giovanni și Mirella. Cei doi au trei fete - adolescenta Lisa, încântătoarea și ambițioasa Eva care va avea o relație cu Andrea Gherardi, frumoasa și generoasa Chiara care, împotriva voinței ei, se îndrăgostește de colegul ei, Giacomo Falcon, și au o torturantă și secretă relație amoroasă.

Silvana Canale, săracă dar puternică, este violată de Saverio și îl aduce pe lume pe Luca. Când Saverio se întoarce 18 ani mai târziu pentru a-și cere drepturile de tată, ea este neînduplecată. Bărbatul o atacă însă, de data aceasta, Silvana se apară și-l omoară. Vincenzo Leoni, șeful poliției, cu toate că o iubește, trebuie s-o aresteze, dar dreptatea triumfă și Silvana este liberă să ducă o viață fericită alături de cel pe care-l iubește.