×
Utilizator
×
Comentarii Comentează
 • elmedico
  pe 22 Noiembrie 2015 20:04
  Un film plin de suferinta, incertitudine, lipsa de responsabilitate. Situatii incredibile, cu parinti lipsiti de simtul maters si patern, dar pana la urma totul se rezolva in favoarea copilului. Dar cu toate acestea, sunt intamplari dureroase, uneori doar fictiune cum este in acest film, dar uneori itnamplari adevarate, care pot marca un copil pentru toata viata. FIlmul este de o clitate farte buna, atat filmarea, scenele, actorii joaca ff bine. Nota 9. Merita vazut fara nicio indoiala.
 • Diana_Carmen
  pe 15 Decembrie 2014 13:28
  Este un film care ne atinge fara sa vrem, ajungem sa intelegem cat de importanta este decizia de a avea un copil, ce presupune acest lucru, confortul material nu reprezinta totul. Maisie este o fetita inocenta victima a ignorantei si a confilcului dintre parintii ei. Tot ce isi doreste este un camin si nimic mai mult. Acest camin il asigura tocmai 'dadacele' ei (Margo si Lincoln), niste persoane desosebite, de asemeni victime ale parintilor lui Maisie. Un film care are rolul de a ne trezi la viata, de a realiza cat de important este sa aratam celorlati ca ne pasa de ei.:)
 • lili22
  pe 06 Iulie 2014 05:39
  Despre relatiile dintre parinti si copii in care sunt prinse acele sufletele nevinovate.Foarte buna interpretarea, s-a facut casting serios la ei, nu e ales copilul ca e fata lui Diaconu...
 • Ana-Anutza1451100
  pe 23 Februarie 2014 14:22
  Mi-a placut f.f. mult filmul, mai ales cuplul format de Margo si Lincoln , aceia trebuiau sa fie parinti lui Maisie.
 • cosmin742000
  pe 07 Ianuarie 2014 10:30
  Un filn excelent Ma mir ca a putut Henry James sa scrie si despre asa ceva.
 • cosmin_kedii
  pe 29 Octombrie 2013 08:37
  un film foarte dulce și emoționantă despre problemele oamenilor și zadarnica viața de " adult ", prin ochii unei fetițe
 • MariaMona
  pe 02 Octombrie 2013 01:09
  Adultii ar trebui sa dea un test pentru a fi parinti...
 • emy_sinaia
  pe 13 Septembrie 2013 23:19
  Maisie stie ca nu e un obiect pe care sa-l muti dintr-o parte in alta, un copil al nimanui pentru ca parintii sunt o simpla formalitate in viata ei si practic se simte atrasa de niste straini care o iubesc ca pe propriul lor copil. Un film foarte induiosator si nu as dori niciunui copil sa pateasca asa ceva.
  Faza care mi-a placut : zambetul jucaus al lui Maisie cand era fericita.
 • GALD
  pe 01 Septembrie 2013 12:22
  M-a cam apasat greutatea tristetii unui copil care tanjeste dupa dragoste si nu o poate gasi la parintii de sange care nu au altceva in plan decat sa se arate care este mai puternic folosind un mic vlastar in cautare de stabilitate si soare pentru a creste fericit.
 • dede23
  pe 30 August 2013 19:54
  O poveste extraordinara despre o fetita care traieste jocul dintre parintii ei si mai ales dintre orgoliile lor. Maisie stie ca niciunul dintre parintii ei nu ar avea timp si rabdare pentru ea si priveste tacuta lupta acestora pentru micuta doar din dorinta de a se mai rani o data unul pe celalalt. Maisie insa gaseste puterea de a se bucura de lucrurile simple si marunte oferite de oameni straini ei care ca si ea cad prada orgoliilor unor parinti iresponsabili. Merita vazut, o poveste de viata atat de actuala!
 • Manusa
  pe 29 August 2013 22:54
  Pot sa spun, ca desi m-am cam plictisit la el, filmul este destul de bun. Are o poveste buna si foarte interesanta, cea a Maisiei, care este purtata de parinti dintr-o parte in alta.
 • xerses
  pe 23 August 2013 19:36
  Un film exceptional; foarte bine regizat, foarte buni actorii, foarte buna coloana sonora....
 • Buum
  pe 18 August 2013 15:24
  Revoltator acest caz si sunt sigur ca sunt multe ca asta..... Un film bun si emotionant! Pacat, ca in aceste cazuri, cei nevinovati, copii,au de suferit cel mai mult. Multi din acesti ''oameni'' ar trebui sa vizioneze acest film si sa schimbe ceva in viata lor.
 • inexistentus
  pe 10 August 2013 12:43
  Sau cand profesia ajunge mai importanta decat familia, apar tragediile.
 • vladimir84
  pe 05 August 2013 22:57
  Este un film extraordinar. La sfarsit te lasa fara cuvinte. Nici un copil nu trebuie sa treaca prin asa ceva, iar regizorul a dat prin aceasta minune cinematografica un exemplu despre cum sa nu iti cresti copilul. Incredibil de induiosator. Senzational!
 • Sylvester77
  pe 04 August 2013 21:20
  Drama unui copilas prins in cercul nebunatic si imprevizibil al adultilor si o decizie pe care o rosteste cuminte inima inocenta a acestuia. Un film realist, excelent realizat.